Dantu tiltas

Home / Forumai / Klausimai / Dantu tiltas

  • Autorius
    Įrašai
    • Simona

      Sveiki. Pries menesi susitvarkiau dantis. Teko del teis tiltus.apacioj du ir virsuje sone viena. Viskas butu gerai,bet pries savaite pajudinus virsutini tilta pastebejau kad jis juda.ar taip turi but? Nei valgant nei kalbant nieko nesijaucia.gyvenu uzsienyje todel gryzus i Lietuva norejau skubiai viska susitaisyt.virsuj kur tiltas yra is 4dantu yra du apmauti ir du istatyti i tarpus(apmautas-iltis toliau tarpe istatytas vel apmautas ir paskutinis istaytas) istraukus saknis po savaites idejo tilta. Gal saknu vietos susitrauke per greit? Nuo ko tas paslankumas galejo atsirast. Bijau kad ne ukrostu kokia diena. Lauksiu jusu atsakymo.

      Atsakyti
    • Simona

      Turiu dantu tilta nuo 23danties.jis apmautas.24istatytas i tarpa.25apmautas.26istatyas i tarpo vieta. Nuo ko galejo pradet judet jie pajudinus? Tepraejo menesis nuo idejimo.

      Atsakyti
    • Simona, klausimas ar tiltas juda su šaknimi ar tik pats tiltelis. Betkuriuo atveju judėti neturėtų, vadinasi kažkas negerai. Rekomenduočiau apsilankyti pas gydymą atlikusį odontologą pasitikrinimui.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Dantu tiltas

Jūsų informacija: