Sugadintas protezavimui paruoštas dantis

Home / Forumai / Klausimai / Sugadintas protezavimui paruoštas dantis

  • Autorius
    Įrašai
    • Rita

      Matuojant dantų tiltelį, buvo sugadintas, sulaužytas jau nušlifuotas su plomba dantis. Gydytoja protezuotoja keturis kartus su jega(instrumento pagalba) nuiminejo, pašlifuodavo ir vel uzdedavo pamatavimui proteza. Protezas buvo gana ankstas, ar gydytoja negalejo pasaugoti dantis, matuodama viena-du kartus? Ar gydytoja neturi padengti nuostolius, kuriuos as patirsiu dar karta plombuodama sugadinta dantį? Kodėl visada uz blogą odontologo darbą atsako tik pacientas? Atleiskite, bet tokia mano patirtis.

      Atsakyti
    • Laba diena Rita,
      Nematydamas situacijos negalėčiau išreikšti savo nuomonės dėl šios problemos. Yra institucija „Odontologų rūmai” jie negrinėja problemines situacijas kurios kyla tarp paciento ir odontologo. Visada ten galima kreiptis.

      Atsakyti
    • Rita

      Prieš du metus nulūžo dantis,kreipiausi į odontologą.Buvo likusi šaknis,tai įsuko štiftą ir žadėjo atkurti dantį.Turėjau seną pratezą,tai aptarėm,kad tuo pačiu pakeis ir jį,viso 9 dantys.Iš pradžių nušlifavo priekinis dantis,kurių taip ir neapvilko,nulūžo įsuktas dantis ir teko rauti šaknį,vienam dančiui tvarkė kanalą,bet man jį vis skaudėjo,valgyti negalėjau,apie vaizdą jau nekalbu,pinigus už dantis paėmė į priekį.Važinėjau po du kartus į sav. po 50km. O dantų dar neturiu,dabar pradėjo kelti dantis,nuėjau konsultacijai pas kitą gydytoją,padarė nuotrauką,pasibaisėję,sugadinti visi dantys.Pas jį dabar neinu,jau bijau,tik kas nuostolius atlygins ir dantis sudės,ką daryti,patarkit prašau

      Atsakyti
    • Rita, pirmiausia rekomenduoju nuvykti į tą kliniką ir ramiai pasikalbėti. Jeigu susikalbėti neina visuomet turite teisę kreiptis į „Odontologų rūmus”.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Sugadintas protezavimui paruoštas dantis

Jūsų informacija:



Atšaukti