Roxolid SLActive vs Roxolid SLA

Home / Forumai / Klausimai / Roxolid SLActive vs Roxolid SLA

  • Autorius
    Įrašai
    • arturas

      Sveiki,

      Jei 40m. asmuo neruko, nevartoja alkoholio ar yra prasme naudoti Roxolid SLActive implantus, o ne Roxolid SLA?

      Kokia jusu nuomone (jei imanoma nesaliska) apie Nobel Biocare implantus? Straumann del vienokiu ar kitokiu priezasciu ypac populiarus Lietuvoje, taciau kitose EU salyse Straumann nera vienareiksmis lyderis.

      Ar tikslinga naudoti cirkonio keramikos karuneles ant 16, 26 ir 46 dantu?

      Atsakyti
    • Artūrai, pagrindinis SLActive yra dvigubai greitesnis prigijimas. Jeigu jums nesudaro problemų 1,5 mėnesio ilgiau palaukti iki protezavimo pilnai galite rinktis SLA. Esu dirbęs ir su Nobel Biocare implantais, nieko bloga pasakyti negaliu, geri implantai. Nepatogu dirbti su daug implantų sistemų, tiesiog kaip aukščiausios klasės implantus pasilikau Straumann.
      Metalo keramika jau yra atgyvenęs reikalas, tačiau dėl geresnės kainos vis dar naudojama. Jei tik kainos skirtumas leidžia, rinkitės cirkonį ir turėsite bemetalį sprendimą ir tai kas šiai dienai geriausia protezavime.

      Atsakyti
    • arturas

      Aciu. Cirkonio keramikos karuneles butu tik pusiau bemetalis sprendimas, visgi dar yra ir pats implantas. Kokia jusu nuomone apie cirkonio implantus, pvz. Z-Systems http://zsystems.com/en

      Kokia cirkonio implantu +-5 metu perspektyva, t.y. ar vertetu atideti implantacija ir paziureti kaip vystosi naujos technologijos? Neramina pagrindine titano implantu problema, t.y. peri-implantitis.

      Atsakyti
    • arturas

      The prevalence of peri-implant mucositis varied between 19 and 65 %, whereas the prevalence of peri-implantitis ranged from 10 to 40 %.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Roxolid SLActive vs Roxolid SLA

Jūsų informacija: