Resecija

Home / Forumai / Klausimai / Resecija

  • Autorius
    Įrašai
    • Jovuta

      Sveiki pas mane 14 ir 15 danties saknys matosi skaiciau kad gaketu buti resecija nes pas mane prastas sakantis ar tai galetu buti periodontitas dantenis paburke bet nekraujuoja ir ar butu galimas atstatimas ir kokia butu kainyte vieno danties kad nesimatytu saknis? Aciu uz atsakyma.

      Atsakyti
    • Jovuta, iš jūsų aprašymo apie kainą kalbėti anksti, nes tikrai nėra aiški sutuacija. Viena iš apsinuoginusių šaknų priešasčių yra kaulo nykimas, paskui kaulą slenkasi ir dantenos. Kaulo nykimo priežastis gali būti periodontitas, taip pat paburkusios dantenos tai pat byloja apie dantenų uždegimą/periodontitą. Pirma reikia išsiaiškinti priežastį ir problemą spręsti iš esmės.

      Atsakyti
    • Jovita

      O man gali buti periodontitas, esu 25 metu tai nebuna senesiu zmoniu liga?

      Atsakyti
    • Jovita, periodontitas tai nėra tik senų žmonių liga, tai žmonių su prasta burnos higiena liga. Žinoma vyresniame amžiuje liga progresuoja greičiau ir tuomet pasiekiamos vėlesnės periodontito stadijos kuomet dantis tenka pašalinti. 25 metai tikrai jaunas amžius kad pasiekti vėlyvas periodontito stadijas. Neteigiu jog jums yra periodontitas, tiesiog turite apsilankyti pas odontologą apžiūrai, tam kad nustatyti problemos priežastį.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Resecija

Jūsų informacija:



Atšaukti