protezavimas (Nuvalgyti dantys)

Home / Forumai / Klausimai / protezavimas (Nuvalgyti dantys)

  • Autorius
    Įrašai
    • Renata

      Man 53-eji metai, turiu labai „nuvalgytus” galinius dantis. Priekiniai įvairios būklės, paplombuoti, tai pat padilę. Praktiškai nebėra 14-to ir 24-to danties ( buvo didelės plombos, o joms iškritus jie galutinai nulūžo). Ko gero, čia jau bus reikalingi implantai?.. Paveikslėlyje matau, kad implantas su cirkonio vainikėliu kainuotų 930 eurų. Čia jau galutinė kaina, įskaičiavus ir odontologo darbą? Kokia mano atveju būtų geriausia išeitis, tvarkantis vos ne visus dantis – metalo keramikos ir cirkonio vainikėliai? O gal tiktų laminatės ( jos vilioja tuo, kad žymiai trumpesnė procedūra)? Prašau patarti, ką man rinktis?.. Dėkoju už būsimą atsakymą.

      Atsakyti
    • Erika

      Sveiki.sausio 16d isrove 31 dantuka,ar imanoma ka nors laikino sumeistrauti iki kol uzgis trapas,nes vaizdelis-tikrai ne koks,o po to noriu detis implanta ?Ir dar ,truksta keliu kruminiu dantu ar galima vienu apsilankymu istatyti kelis impantus ,ir kiek po to reikia islaukti,kad galetumete iki galo sutvarkyti ?

      Atsakyti
    • Renata, 14to ir 24to dantims reiktų planuoti implantus. Taip, kainyne nurodytos kainos yra su darbais ir medikamentais procedūrų metu. Jeigu kitų dantų šaknų būklė gera, galima juos apvilkti naujomis karūnėlėmis, jeigu finansinis skirtumas tarp metalo ir cirkonio keramikos didelės esmės nesudaro, žinoma rekomenuotina rinktis bemetalę cirkonio keramiką.
      Laminatės yra kosmetinis-estetinis protezavimas, tai yra kai norima pataisyti priekinių (matomųjų) dantų formą, spalvą. Laminatės negali būti naudojamos kai dantis turi didelių plombų, tai yra dantis yra praradęs didelę dalį savo masės. Laminatės atveju dantis yra padengiamas tik iš vienos (priekinės) pusės.

      Atsakyti
    • Erika, taip, gali būti pagaminta laikina plokšlelė, arba dantukas pritvirtintas prie gretimų dantų. Taip, vieno apsilankymo metu gali būti įstati keli implantai. Po implantų įdėjimo iki protezavimo tuti praeiti apie 3 mėnėsiai, per tą laiką implantai prigyja ir yra pasiruošę atlaikyti kramtymo apkrovas.

      Atsakyti
    • Aldona

      Sveiki,priekyje virsutiniai 6 nuvalgyti ar galima butu aptraukti juos korunelemis o 14 ir 24pristatant,nors kruminiu taip pat nera nei virsuje nei apacioje ar tiktu bemetale ,kadangi apacioje yra 2 dantys su auksine
      m korunelemis

      Su pagarba Jums

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

protezavimas (Nuvalgyti dantys)

Jūsų informacija:



Atšaukti