Protezavimas

Home / Forumai / Klausimai / Protezavimas

  • Autorius
    Įrašai
    • Danguolė

      Laba diena.Po kiek laiko po kanalu plombavimo galima atlikti protezavima?

      Atsakyti
    • Danguole, protezavimą galima atlikti iš karto. Kai yra sudėtingesnis atvejis, gydytojas po kanalų prombavimo gali rekomenduoti palaukti kelias savaites, tam kad įsitikintų jog procedūra yra tikrai pavykusi sėkmingai.

      Atsakyti
    • Marcipanas

      Sveiki,šiu metu birzelio 15 dieną vietoje nulūzusio danties į šaknį , gydytoja sakė , įstatė strypą ir padariusi danties apvalkalą jį priaugino,kuris kainavo 178 eurus o po 5 mėnesių nulūzo,bet strypo nerasta ir šaknyje išgręzimo nera.
      Kur kreiptis ir kas galėtų nustatyti ar tinkamai buvo sutvarkytas dantis ir kas galėtų padengti prarastas išlaidas.Danties nebuvo padaryta rengeno nuotrauka ir nebuvo zinoma ar dantis sveikas.

      Atsakyti
    • Marcipanas

      Sveiki,norečiau suzinoti,kokia priezastis kad virsutinė plokštele sukelia vėminą,kurios neįmanoma nešioti ir kaip galima butų ištaisyti šią padėtį ir kas kompensuotų uz gydytojos padarytas klaidas

      Atsakyti
    • Pacientas visada turi teisę kreiptis į odontologų rūmus. Tačiau visada rekomenduotina pirma pakalbėti su paslaugą teikusia klinika.

      Atsakyti
    • ruta

      sveiki. nusprendziau protezuoti dantis virsutiniam zandikauly7 ir apatiniam 8. apacioj bus metalo keramikos tiltas. daktare sako kad ir virsuj reikia daryti tilta. prasau padekit suprasti kodel reikia juos kisti po tiltu juk mano danties yra pakankamai, ir juk jeigu kas nutiktu tai juk reiketu visa tilta nuimti. kodel nenori daryti man vainikeliu? aciu

      Atsakyti
    • Rūta, apjungiant dantis tiltu protezavimas tampa ilgaamžiškesnis. Jeigu yra silpnų dantų, tuomet kaip atskiras vienetas jis gali neilgai tarnauti, o apjungiant tiltu dantų grupę bendras tarnavimo laikas ženkliai prailgėja. Be situacijos pamatymo negaliu tiklsiai pasakyti kodėl siūlomas toks sprendimas.

      Atsakyti
      • ruta

        Labai jums aciu uz atsakyma. Bet mane labai neramina jeigu kas nutiktu kuriam nors is tu dantu, tai juk reiktu nuimti visa tilta ir vel viskas butu is naujo? Sakykit ,as teisingai mastau ar visgi klystu?

        Atsakyti
    • Rūta, taip tektų nuimti visą tiltą. Kai kuriais atvejais tiltas gali būti nupjautas, tai yra atidalintas. Tam kad neįvyktų problemų po protezavimo, rekomenduojama sugydyti šaknų kanalus.

      Atsakyti
    • S.k

      Sveiki, noriu pasiteirauti dėl protezavimo danties. Mano dukrai 16m. yra dviejų dantukų ištraukti nervai ir truputį vieno iš jų danties nuskilusi plomba. Ar tikslinga yra protezuoti abu dantukus, ar geriau juos plombuoti. Kuris variantas geresnis plombos ar protezavimas.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Protezavimas

Jūsų informacija:



Atšaukti