Poantkauliniai ir plokšteliniai implantai

Home / Forumai / Klausimai / Poantkauliniai ir plokšteliniai implantai

  • Autorius
    Įrašai
    • Rimante

      Sveiki.
      Taip jau nutiko,kad viršutiniame žandikaulyje liko 12,11,21 dantukai.Apatiniame liko 44-33(7 dantys).Kokia jūsų nuomone apie poantkaulinius ir plokštelinius implantus ir kada jie dedami?
      Ačiū už atsakymą.

      Atsakyti
    • Laba diena Rimante,
      Poantkauliniai ir plokšteliniai implantai tai jau praeitis. Jie seniai jau nenaudojami arba labai retais atvejais. Poantkauliniai ir plokšteliniai implantai būdavo naudojami kai žandikaulio kaulo kiekis labai sunykęs ir sraigtinio implanto panaudoti nėra galimybės. Ilgaamžiškumas būdavo sunkiai prognozuojamas ir dažnai būdavo neilgas. Pažengus kaulo atstatymo metodams, jie nebenaudojami.

      Atsakyti
    • Rimante

      Ačiū už atsakymą.

      Atsakyti
    • Sandra

      Sveiki,
      del per mazo kaulo kiekio 2010 kaip vienintele iseitis buvo sudeti poantkauliniai implantatai( Kauno klinikose) ir ant ju pritvirtintas tiltas( dantys 24-27). Viena puse ant implantato kt.ant
      apdirbto danties(24). TA dalis kuri ant danties (24)pritvirtinta buvo vidine dalis iluzo ir tiltas kliba. Stomotologas pas kuri konsultavausi tokio imlpantato nera mates ir negali niekuo man padeti. Nori informacijos – implantanto tvirtinimo pavadimo , varzto dydzo….Kur butu galima informacija gauti apie poantkaulini implanta? Ar is vis yra galimybe tilta naujai pritvirtinti ant to paties implantanto? Is anksto dekoju Uz atsakyma.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Poantkauliniai ir plokšteliniai implantai

Jūsų informacija:



Atšaukti