po pašalinto implanto

Home / Forumai / Klausimai / po pašalinto implanto

  • Autorius
    Įrašai
    • Ona

      noriu paklausti.man buvo pašalintas implantas .nes prispaustas buvo nervas .Po 2 mėnesių implantas pašalintas po konsulltacijos Kauno univ. ligoninėje. Dabar šalia bus statomas implantas .Buvo planuojamas protezavimas ant implantų.Noriu paklausti.Ar ta vieta ,kur implantas pašalintas,ar reikia ji ,kaip užtaisyti.Priauginti.kad kaulas netirptu.Po operacijos jau 1 metai.Implanto dar neturiu,nes neurologas gydo mane ,Nes buvo netirpusi apatinė lūpą, dalis dantų, smakras.Didelį skausmai ,kurie sunkiai praeina.Rekomenduoja dėti implanta dar po 2 mėnesiu.Patarkite ,kaip užtaisyti ar nieko nedaro išėmus implanta,,kai į ta vieta nebus jau siegiamas įmplantas.

      Atsakyti
    • Laba diena Ona,
      Po implanto pašalinimo kaip ir po danties pašalinimo, duobutės kurias paliko implantas ar danties šaknys, kauliniu audiniu užsipildo per 3-4 mėnesius. Kadangi jūsų atveju jau praėjo metai laiko, tai kaulinis audinys ten yra tikrai susiformavęs.

      Atsakyti
    • sveiki

      Laba diena, Ona, paskambinkite 868841148

      Atsakyti
    • Lina

      Sveiki, prieš 5 dienas buvo įdėti 2 implantai, pagal žemiau esantį dantų numeravimą 24 ir 25. Šiandien penkta diena bet vis dar jaučiu nestiprų skausmą ar maudimą, kartais vos vos papulsuoja palenkus galvą ar po fizinio krūvio. Gydytojai antibiotikų neskyrė, liepė stebėti būklę. Dantenos aplink implantavimo vietą pabrinkusios. Skalauju Chlorhexidine, ramunėlėmis ir medetkomis. Ar esami simptomai yra normalūs, ar jie nereiškia infekcijos arba implanto nepriėmimo. Ar reikalingi antibiotikai?

      Atsakyti
    • Rasa

      Sveiki, prieš dešimt dienų įsuko apatiniame žandikaulyje du krūminius implantus operacijos metu graštas buvo nuslydęs šiek tiek skaudėjo. Pirmas penkias dienas viskas buvo kaip ir nieko, bet kuo toliau tuo labiau pradėjo skaudėti dantenas, daktaras pasakė , kad prastai valyta, pradėjus dar kruopščiau valyti lyg ir dantenos aprimo tačiau skauda žandikaulį skausmas eina į ausį, geriu antibiotikus, gydytojas sako kad yra prispaustas nervas, pakilo temperatūra, liepia gerti plius nemizilį kur kreiptis pagalbos ar tas nervas atsistato , ar nedelsiant reikia išimti tuos implantus, koks tyrimas parodytu to nervo būklę.

      Atsakyti
    • Danute

      Ar sudetinga pasalinti implanta

      Atsakyti
    • Danute, tai taip pat chirurginė procedūra, gal kiek ir sudėtingiau negu jį įdėti.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

po pašalinto implanto

Jūsų informacija:



Atšaukti