Kainų skirtumai

Home / Forumai / Klausimai / Kainų skirtumai

  • Autorius
    Įrašai
    • Saule

      Sveiki, noreciau paklausti( prasyciau atvirai ),kodel uz ta pati darba ir medziagas cia, Lietuvoje, yra dviguba kaina nei pvz. Baltarusijoje (turiu kelis gerus pavyzdzius is asmenines patirties )? Aciu uz ataskyma.

      Atsakyti
    • Laba diena Saule,
      Medicininių paslaugų, kaip ir bet kokių kitų paslaugų kaina rinkoje susiformuoja pagal šalies ekonominį lygį. Nesu ekonomikos specialistas, kad galėčiau atsakyti kodėl tokios kainos yra susiformavusios Lietuvoje.
      Jeigu kalbant konkrečiai apie Baltarusiją tai ten ne tik medicininės paslaugos yra pigiau, bet ir daug kitų paslaugų ar prekių. Benzinas ten taip pat dvigubai pigesnis.
      Aš nežinau kokios tiksliai yra dantų implantų kainos Baltarusijoje. Tačiau žinau, kad Baltarusijoje yra gaminami implantai „Radix”. Nežinau nieko apie jų kokybę, tačiau manau kad jie yra pakankamai pigūs Baltarusijos odontologams, kurie savo pacientams pasiūlyti pigiai.
      Iš kitos pusės žiūrint Lietuvoje medicininės paslaugos vis dar 3 kartus pigesnės nei Anglijoje, Airijoje, Vokietijoje. Švedijoje ir Norvegijoje kainos dar aukštesnės

      Atsakyti
      • Stanislava

        Kiek vienas savo preke giria, bet lietuviai tai beprociu salis uzsikele kainas ant visko. Pas jusu kainos kosmines. Jus kad galetumete is zmogaus visus pinigus nuluptumete lietuvaiciu tokia natura.Aisku Jus turite apsiginti pasakyti kazka. Ziurekite kokia Lt rinka ir kitu saliu kokios rinkos kainos . Ka jus CIA lyginate bite Su drambliu. Jum niekada neuztenka gyvenate kai buivolai issigane

        Atsakyti
      • Vitke

        Siulyciau maziau gerti. Baltarusijoje galima rinktis implantus kokiu nori. Beto paslaugos kokybiskesnes. Maziau pudrina smegenis jog yra tas arba anas.

        Atsakyti
      • Angelė

        Laba diena,norečiau sužinuoti Lenkijos protezavimo klinikos adresa ,telefona,kokios kainos protezavimo,koks skirtumas kainu Lietuvoje ir Lenkijoje?lauramantas74@gmail.com

        Atsakyti
    • Sveiki

      Aciu uz atsakyma.
      Musu atveju buvo naudojami Izraelio AlphaBio implantai.Kiek suprantu Jus minite valstybines odontologijos klinikas.As turejau mintyje privacias klinikas ir ju kainu skirtumus nuo Lietuvos odontologu. Nenoriu Jums pakenkti ir sakyti,jog, zmones, vaziuokit kitur, bet man lig siol nesuprantama is kur tokie skirtumai.Galite atsakyti,galite ne. Bet kokiu atveju linkiu sekmes darbe.

      Atsakyti
      • Almantas

        Ponas labai meluojate,jau 15 metu gyvenu norvegijoje ir galiu pasakyto kainos beveik issilygino.Jeigu pridesi keliones islaidas tai dantu protezavimo kainos Norvegijoe ir Lietuvoje LYGIOS

        Atsakyti
    • Saule,
      Aš kalbu apie privačias odontologijos klinikas bandru Lietuvos mastu.

      Atsakyti
    • Rimas

      Pries pora menesiu baigiau dantu implantavima Baltarusijoje, ir galiu pasakyti kad suskaiciavus viska nera taip pigu kaip pasirode ir pirmo zvilgsnio.
      Viso neturejau 5 dantu, pradziai del pinigu stokos nutariau susitvarkyti tik virsu tai yra 3 dantis. Viso teko suvazineti 6 kartus: 1. sinuso pakelimas. 2. implatacija. 3 gijimo galvuciu uzdejimas. 4. antspaudu nuemimas. 5. karuneliu uzdejimas, taciau karuneles kazkodel netiko, tai sako atsiprasom bet teks dar karta atvaziuot. 6tas. kartas buvo paskutinis.
      Siaip kol kas viskas gerai.
      Sumokejau 700Lt uz sinuso pakelima ir uz 3 implantus su metalo keramika po 2300Lt Ziurint i kainas cia kainyne gaunasi kad sutaupiau 900Lt nuo 3 dantu ir turbut apie 1000Lt ant sinuso pakelimo. Bet 6 nuvaziavimai i Baltarusija is Kedainiu ir 6 nakvynes ten Minske. Tiksliai neskaiciavau keliones islaidu, bet ziuriu kad nekazka sutaupiau, o kur dar sugaistas laikas. Gal but jei reikia implantuoti visa burna vaziuoti i Baltarusija ir apsimoka, bet apatinius 2 dantis implantuosiu Lietuvoje.

      Atsakyti
    • Tiesa

      del poros dantu gal ir neapsimoka, bet kai ju truksta 11 ir reikalingos abieju pusiu sinuso pakelimo operacijos,tai net labai ir labai jauciasi piniginei.Lietuvoje mums tokia suma paskaiciavo,kad net liezuvis neapsivercia rasyt.Dabar pora metu nenuvaziuosim paatostogaut i siltus krastus su seima,bet galu gale galima ir valgyt ir sypsotis.

      Atsakyti
      • Dania

        Laba diena.Ar nebutu sunku parasyt gydytojos Minske koordinates .Aciu jums labai

        Atsakyti
      • Stanislava

        Parašykite. I mano emaila snorviliene60@googlemail.com Jeigu gausite as jum išsiunčiau Baltarusijoje kordinates

        Atsakyti
    • Norvegas

      Tai varykit i Kazakstana, ten sako dar pigiau :))))))) Nu ne as savo dantu baltarusiams nepatikesiu. Gyvenu Norvegijoj vat cia kainos tai tikrai kosmines, 4-5 kartus lyginant su Lietuva. Grysiu vasarai atostogu ir ieskosiu klinikos Lietuvoj, bet i Baltarusija tai nevaziuosiu, nesamone kazkokia, ten dar akmens amzius, gali grist visai be dantu :)))))))))

      Atsakyti
    • Rita

      Zinoma, cia kiekvieno zmogaus valia kur jis nori atlikti implantacija ar kitas proceduras, bet as taip kategoriskai nesakyciau, kad ten dar akmens amzius… uztektu perziureti sia nuoroda: baltimplantai.lt/lt/stomatologija-baltarusija/apie-klinika

      Atsakyti
    • Vidmantas

      nesuprantu, kaip imanoma 6 kartus vaziuot implantacijos,as 12 implantu susidejau per 3 vizitus, o kainu vienintele priezastis, kodel skirias, tai kad daugiau nei puse kainos sudaro chirurgo ir klinikos antkainis o visos spekuliacijos sia tema tera marketingas, taip kad drasiai siulau visiems vaziuoti i kokia patikima klinika Minske.

      Atsakyti
      • SOLIDU, AR NE ? TIK…REZULTATAS VISISKAI NESOLIDUS, KADANGI DABAR REIKIA VISKA (T.T. IR IMPLANTUS) PERDARINETI IS NAUJO ……………………………..

        VIDMANTUI 10 BALU IS 10-IES GALIMU !!!
        SAUNUOLIS ! 🙂

        REALYBE LT ODONTOLOGIJOJE – BIZNYJE, DEJA TOKIA !!! :((
        APGAILETINA …

        TAIGI…I LENKIJA LIETUVAICIAI VEZA PINIGUS, KAD PALIKTU LENKIJOJE UZ IVAIRIAUSIUS PRODUKTUS, KT.PREKES, O I BY – ODONTOLOGAMS, ETC…

        SIKART NEVIESINSIU SAVO DANTU IMPLANTALOGIJOS ISTORIJOS,
        TACIAU… ATEIS LAIKAS , GALBUT PASIDALINSIU IR AS 😉
        O PIRMIAUSIA TEKS STOTI KOVON SU VIENU IS MEDIKU ODONTOL, KURIS PADARE TIEK KLAIDU, KAD DABAR KOLEGOS-KT.ODONTOLOGAI TIK PECIAIS TRAUKO , SAKYDAMI:
        Hmmmm…. „KOKIA GEDA UZ KAI KURIUOS ODONTOLOGUS KOLEGAS” !
        FINANSINE ISRAISKA : UZ 6 IMPLANTUS + DANTU GYDYMA PRIES 7-ERIUS METUS „BUVO PAKLOTA” APIE 25.000 LITUKU.
        SOLIDU, AR NE ? TIK…REZULTATAS VISISKAI NESOLIDUS, KADANGI DABAR REIKIA VISKA (T.T. IR IMPLANTUS) PERDARINETI IS NAUJO ……………………………..

        HEY, MEDIKAI – ODONTOLOGAI, AR ATSAKOMYBE PRISIIMATE UZ SAVUS DARBUS ?
        AR TIK IS INERCIJOS „DIRBATE” , LENGVA RANKA SURENKATE ALIA „DUOKLE” IS PACIENTU ?

        SEKMES VISIEMS,
        BUKITE/ME SVEIKI, SVEIKAIS, GRAZIAIS DANTUKAIS BEI PLACIOMIS SYPSENOMIS !

        Atsakyti
      • Stanislava

        Laba diena gal galite pasidalinti kur darėte dantis, kad nepadaryčiau klaidos ir neduočiau is principo jiem uždirbti . Būčiau labai dekinga kai tik ieškom kur gerai kokybiškai ir pigiau susidėti . Bandome ieškoti kontaktų Baltarusijoje bet ir ten neaisku snorviliene60@googlemail.com Sirdingai aciu

        Atsakyti
    • Mindaugasa

      Laba diena,
      Ko skiresi RADIX imlantas nu kitu ? Kokybe? ir t.t . Ačiu už atsakiama. Dovanokite uz klaidos.

      Atsakyti
    • Laba diena, kaip ir minėjau su Radix implantais susidurti neteko, tad apie kokybę ir skirtumus negaliu nieko pasakyti. Nesu girdėjęs, kad Lietuvoje kas nors juos naudotų. Manau jog jie nėra sertifikuoti Europos sąjungoje. Nesakau, kad jie yra blogi, tieiosg apie juos nežinau.

      Atsakyti
    • pagonis

      apie „MiDent” klinika Minske,…ten net savo komentaro negalima parsyti,…gal todel ir gera, kad tik patys apie save -gera raso o kiti parasyti negali.

      Atsakyti
    • pagonis

      manau, kad kazkam labai norisi propaguoti Minsko klinika „MiDent”
      sioje klinikoje susidejau 8 implantus uz 3820 doleriu. atmetus visas islaidas(viza,kelione,viesbutis)…sutaupiau 800-900 doleriu,…tai vieno dancio kaina gavosi pigiau -tik 250-300 Lt

      Atsakyti
    • Laba diena,
      Dėkoju už pasidalinimą patirtimi.

      Atsakyti
    • Regina

      ,t.y.kaip nuvykti,kur nuvykti,kur gauti visus kontaktus ir t.t. AčiūLaba diena, labai prašau gal galite parašyti kaip pradėti dantų inplantaciją Minske

      Atsakyti
      • Stanislava

        MedTravelBelarus-skaipas. Viber +375291656047 ir whatsapp toks pat numeris . Cia Baltarusijoje Minske

        Atsakyti
      • Stanislava

        MedTravelBelarus-skaipas. Viber +375291656047 ir whatsapp toks pat numeris . Cia Baltarusijoje Minske

        Atsakyti
    • Edgaras

      Man labai keista, kad žmonės Lietuvoje perka vokiškus, japoniškus automobilius,ir turbūt nei vienas nesutiktų pasiremontuoti jų Baltarusijoje, baltarusiškos gamybos detalėmis. Bet mielai taupo savo sveikatos sąskaita.
      Jau seniai nekyla klausimų kodėl Mercedes nekainuoja tiek kiek LADA .
      Manau, kad ten tikrai yra daug gerų specialistų, bet svarbu ir priemonės. Negali šveicarijoje pagamintas medicininis prietaisas su visais standartais, moksliniais tyrimais, kontrolėm, atsekamumais, garantijomis kainuoti tiek pat kiek pigi kopija.
      Su šveicariškais, vokiškais implantais galime tikėtis 95-98 proc. sėkmės.Manau, Jūs nenorėtumėte mažiau.

      Atsakyti
    • Ljuda

      Jei Lietuvoje minimali alga i rankas 850 Lt, tai sutaupete 2500 Lt, iseina, kad i darba galejote nevaiksciuoti 3 menesius. Ar tai daug ar mazai gali suprasti, tik uz minimuma dirbantis.

      Atsakyti
    • Lietuvis

      klausyk,Norvegas…tai,kokio Byb..tu pas mus i gimta sali gryst nori,savo protezu keist?keiskis norguose,nach.. tau taupyt? nepritapeliai,isvaziuoja,padirba kaip negrai svetimoj sali,paskui ant bangos plaukia,pasakecias kuria,kaip jiems ten gera,nors,kad ir puse autobuso jus ten vienam kambari suguldo miegot,vistiek jums ten gerai…nuvaziuok i Minska,pamatysi koks ten lygis, kondicionieriai gatvese sustatyti,neispruses tu zmogau.

      Atsakyti
      • Nezinau

        Nu ,tavo isiauklejimas 0. Visu pirma reiketu valdzios paklaust,kodel zmoes bega is Lt.Jei esame European sajungos nariai ,tai gal ir atlyginimai turi but,kaip Vokietijoje ar Norvegijoje

        Atsakyti
    • DALE

      BUTU MALONU KAD PASKAMBINTUMETE DEL INFORMACIJOS 861069193 ACIU

      Atsakyti
    • Saule, uzdavusi klausima

      Aciu uz visus komentarus. Ka galiu pasakyt, jau bus 4 metai kai vyras susidejo dantis Minske. 2 atviri sinuso pakelimai, 10 implantu ir 11 cirkonio karuneliu. Viskas lig siol puiku, visi implantai prigijo ( nors ruko daug..) ir seniai pamirso, kad dantu neturejo. Aisku baimes ir dvejoniu buvo daug. Bet dziaugemes, kad pakliuvom i geras rankas. Manau nesvarbu ar tai butu Baltarusija ar Alzyras ar Lietuva. Visusr yra geru ir blogu specialistu.

      Atsakyti
      • audrius

        laba diena,Gerb.Saule.gal galetumet duoti kontaktinius duomenis tos klinikos Minske.aciu.

        Atsakyti
      • Ausra

        Sveiki Adrija ir Gintarai, gal galetumet pasidalinti Baltarusijos klinikos kontaktais, labai reikia. Is anksto dekoju.e.p. dvinys05@gmail.com

        Atsakyti
      • seinas

        saule gal galit kontaktus duot klinikos seinasx@gmail.com

        Atsakyti
      • Rita

        Gal galetumet atsiust tos klinikosMinske kontaktus.Aciu

        Atsakyti
      • Vyka

        Laba diena, Saule, parasykit prasau kontaktus tos klinikos ir gydytojo man pastu, vikama77@gmail.com

        Aciu 🙂

        Atsakyti
      • Jolanta

        Laba diena, Saule. Labai bučiau dėkinga jei atsiustut tos klinikos kontaktus ir gydytojo kontaktus jolantadidziuliene@gmail.com

        Atsakyti
      • Angėlė

        Prašau, parašykite man kontaktus ar klinikos pavadinimą ir gydytojo pavardę.
        Labai būčiau dėkinga.

        Atsakyti
      • daiva

        laba diena Gintarai.gal galetumete atsiusti minsko kontaktus.Aciu.gintaras.karabevicius@gmail.com

        Atsakyti
      • Giedrė

        Gerbiama Saule,
        prašau man parašyti klinikos kontaktus ir koks gydytojas atliko implantaciją. Ačiū.
        giedarbai@gmail.com

        Atsakyti
      • Gintaras

        Gerbiama Saule,
        prašau man parašyti klinikos kontaktus ir koks gydytojas atliko implantaciją. Ačiū. Labai lauksiu. Nes su Lietuvos dantistais nebėra kantrybės ir nervų.

        Atsakyti
      • Gintaras

        Gerbiama Saule,
        prašau man parašyti klinikos kontaktus ir koks gydytojas atliko implantaciją. Ačiū. Email: igintaras@yahoo.com

        Atsakyti
      • tiesa-apie-dantis

        Senoka diskusija, ir vis delto gal galetumete pasidalinti Minsko specialistu info?

        Atsakyti
      • Alex

        Pasakyk saule klinikos pavadinimą ar adresą
        alexairis@gmail.com
        Dėkoju

        Atsakyti
      • Eglė

        Laba diena, Saule,
        Pasidalinkite, prašau, klinikos Minske kontaktais, kurioje gydėsi Jūsų vyras. Ačiū!

        Atsakyti
    • Grazina

      Laba diena, Gerb.Saule, parasykit kontaktus klinikos, kurioje gydesi Jusu vyras. Is anksto Jums dekoju.

      Atsakyti
      • Vyka

        Laba diena, Saule, parasykit prasau kontaktus tos klinikos ir gydytojo man pastu, vikama77@gmail.com

        Aciu 🙂

        Atsakyti
    • Aura

      Sveiki, p.Saule, ir aš norėčiau kontaktų Minske dėl dantų protezavimo, jei nesunku, brūkštelkit.
      Ačiū!
      ameskiene@yahoo.com

      Atsakyti
    • Vainius

      Laba diena.
      Vietoje ištrauktų 31, 32, 41, 42 reikia įdėti du implantus (labai mažas tarpas) ir dvi karūnėles, kurios atrodytų kaip keturi dantys. Kiek apytiksliai gali viskas kainuioti gydantis Lietuvoje?

      Atsakyti
    • Raimonda

      Laba diena, Saule,
      prasau parasykit ir man tos gydytojos Minske kontaktus el. pastu: ramronda@gmail.com.
      Ačiū.

      Atsakyti
    • SIGA

      Laba diena, noretume ir mes kontaktu del dantu protezavimo. Is anksto dekojame. Suskite adresu lenkimaisiga@gmail.com

      Atsakyti
    • Artas

      Saule, ir man labai rūpėtų dantų specialisto koordinačių
      artkzl@gmail.com

      Atsakyti
    • Gitana

      Gerb. Saule,
      prašau atsiųskite to specialisto Minske kontaktus adresu gitanavalskiene@gmail.com.
      Ačiū!

      Atsakyti
      • Jolanta

        Laba diena,
        p.Saule, ar galetumete atsiusti kontaktus del klinikos Minske ? adresu: joljuk@gmail.com

        Aciuuu labai.

        Atsakyti
    • Nijolė

      Laba diena Saule, gal galima kontaktus gauti? nijole.siaudvyte@gmail.com

      Atsakyti
    • ausra

      Laba diena Saule gal galetumete parasyti kontaktus?Is anksto ACIU. mikuzionieneausra@gmail.com

      Atsakyti
    • Nijole

      Miela,Saule,gal galite parasyti implantologo Minske pavarde ir klinikos pavadinima.

      Atsakyti
      • Gražina

        Saulute,gal galite ir man atsiųsti kontaktus…?

        Atsakyti
    • Nijolė

      Laba diena

      domina impalntavimas ir protezavimas Baltarusijoje , gal galite atsiųti kontaktus ir atsiliepimus adresu nijole@dtiltas .lt .
      Iš anksto dėkoju .

      Atsakyti
    • arvydas

      Laba diena.noretum ponios Saules paprasyti dantu klinikos Minske adreso ir daktaro pavardes.Didelis aciu uz informacija

      Atsakyti
      • ELŽBIETA

        Laba diena.noretum ponios Saules paprasyti dantu klinikos Minske adreso ir daktaro pavardes.Didelis aciu uz informacija

        Atsakyti
    • Gintaras

      sveiki gal bus kazkam idomu.
      susiduriau su problema kad teko implantuoti visa burna po ilgu ieskojimu Lietuvoje buvau prarades vilti ir pradejau dometisBY
      ir radau. pasikonsultaves telefonu nuvaziavau tiesiai pasiruoses operacijai pirmadieni buvo israuti visi likusieji dantys ir susukta 10
      implantu apatineme zandikaulyje (Sveicaru gamybos) iki penktadienio buvo uzdeti dantys ant implantu ir virsuje laikina plokstele
      penktadienio vakare gryzau su dantimis po 3men.(kai pilnai uzgis zandikaulis) spresis klausimas del imlantacijos virsuje
      praejo dar nedaug laiko (3savaites) bet kolkas viskas gerai ir kainavo visa tai 4500EUR. su visomis islaidomis taipkad lyginant su
      LT kiek teko konsultuotis kainu skyrtumas ziaurus.

      Atsakyti
      • Laima

        Laba diena,sisiduriau su tokia pat problema,lab.tikiuosi,kad pasidalinsite info.kokia klinika BY ir daktaro kontaktus.Buciau lab.dekinga☺

        Atsakyti
      • seinas

        4500euru tai kur cia pigiau? viena klinika ukmergeje uz 11 instatyt dantu siulo uz 3800eu rovimas ir kitas tvarkimas bus privacioje poliklinikoje -11 dantu israut 100-150 euru o impantai odontologijos klinikoj uz 3800 gal galit duot info kur tvarketes pamegisniu pasiskambint ir pasakit savo situacija gal ne taip supratau kazka

        Atsakyti
      • Arunas

        Sveiki,ir mes ieškome patikimo specialisto BY dantų implantavimui. Gal galite pasidalinti informacija: arunas35@yahoo.com.
        Butume dekingi.

        Aciu.

        Atsakyti
      • Tina

        Sveiki,
        ir mes ieškome patikimo specialisto Minske dantų implantavimui, protezavimui.
        Nes Lietuviskos kainos-KOSMOSAS…
        Gal galite pasidalinti informacija: alatinalt@yahoo.com
        Butume dekingi.
        Pgarbiai, TINA
        Aciu.

        Atsakyti
      • Jurga

        Gintarai, prasau parašykite man klinikos kontaktus.Ačiū kanapkaite@yahoo.ie

        Atsakyti
      • Gabrielė

        Sveiki, p.Gintarai. Labai būčiau dėkinga, jei pasidalintumėt kontaktais ir jus gydžiusio daktaro BY vardu. Dėkoju iš anksto ?
        El.p.gabexdx@gmail.com

        Atsakyti
      • antanas

        skaitant pasidare idomu ir man, nes reikalinga implantacija

        Atsakyti
      • antanas

        skaitant pasidare idomu ir man, nes reikalinga implantacija

        Atsakyti
      • Nijole

        Laba diena ,Gintarai. Ieškau patikimos klinikos dantu implantavimui ,protezavimui. Bet kainos žiauriai aukštos Lietuvoje. Susidomėjau jūsų parašytu komentaru. Gal galėtumėt parašyti informacija kaip surasti Baltarusijos klinika kur jūs lankėtės ir gydytojo pavarde.Mano e -pasto adresas nijolabbt@gmail.com. Labai būsiu Dekinga.
        Su Pagarba Nijole.

        Atsakyti
      • Rasa

        Gintarai ar galite parašyti kontaktus dėl implantų Baltarusijoje. AČIŪ

        Atsakyti
      • Irena

        SVEIKAS GINTARAI!
        GAL GALITE ATSIUSTI DUOMENIS BALTARUSIJOS DANTISTU,NES LT. UZ 6 IMPLANTUS PAPRASE 10000EURU.
        DEKUI.

        Atsakyti
      • Alma

        Sveiki, Gintarai. Domina implantacijos paslaugos BY (na, zinoma – kainu skirtumai :)). Gal pasidalintumete Jus gydziusios klinikos ir gydytojo kontaktais. Mano el. pastas almadirma@gmail.com. Dekoju is anksto.

        Atsakyti
      • Ričardas

        Sveiki, Gintarai. Labai būčiau dėkingas, jei pasidalintumėt kontaktais ir jus gydžiusio daktaro BY vardu. Dėkoju iš anksto.

        Atsakyti
      • S—–

        Sveiki, Gintarai, jei parasytumete kontaktus Baltarusijoje , buciau dekinga. astera1astera@gmail.com

        Atsakyti
      • Alina

        Labas vakaras Gintaras, perskaiciau jusu komentarus ir labai noreciau paprasyti jusu pagalbos, kad duotumet koordinatus klinikos Minske ir daktaro duomenys, kuris jums dare implantacija, Gal galetumet parasyti man i e-maila alina0073@gmail.com
        Aciu

        Atsakyti
      • seinas

        4500euru tai kur cia pigiau? viena klinika ukmergeje uz 11 instatyt dantu siulo uz 3800eu rovimas ir kitas tvarkimas bus privacioje poliklinikoje -11 dantu israut 100-150 euru o impantai odontologijos klinikoj uz 3800 gal galit duot info kur tvarketes pamegisniu pasiskambint ir pasakit savo situacija gal ne taip supratau kazka seinasx@gmail.com

        Atsakyti
      • Svetlana

        Sveiki. Gal galetumet pasidalinti klinikos kontaktais? Aciu abraskevicsvetlana@gmail.com

        Atsakyti
      • Ausra

        Labas vakaras, didelis prašymas Gintarui, pasidalinkit kontaktais ausrineru@gmail.com. Iš anksto dėkoju

        Atsakyti
      • Jūratė

        Gal galit pasidalinti dantų protezavimo klinikos Minske kontaktais

        Atsakyti
      • Darius

        Labas Gintarai labai sudomino jusu zinute gal galetumet pasidalinti klinikos BY adresu ir gydytojo duomenimis. is anksto dekoju. ( zigmas1@yandex.ru)

        Atsakyti
      • Simona

        Sveiki, Gintarai, būtų labai malonu jei galėtumete pasidalinti informacija apie gydymo įstaigą ir gydytojus ukrainoje ačiū! Sime.ston@gmail.com

        Atsakyti
      • Kristina

        Gintarai, noroiu info, kur Baltarusijoj gydėt dantis ir pas ką.

        Atsakyti
      • Kristina

        Mano Kristinos el.p .klimiene.k@ gmai.com

        Atsakyti
    • Gintarai gal galite paminėti implantų pavadinimą?

      Atsakyti
    • Gintaras

      STRAUMANN

      Atsakyti
      • Audrius

        Laba diena Gintarai,
        gal galėtumėte parašyti klinikos kurioje gydėtės kontaktus, iš anksto dėkoju audryspl@gmail.com

        Atsakyti
      • Kristina

        Sveiki,noriu gydyti ir implantuoti dantis,būtų malonu Gintarai, kad pasidalintumėt savo patirtimi Baltarusijoje.Norėčiau gauti informaciją.Dėkui

        Atsakyti
      • Loreta

        Gal galite parašyti kontaktus? Loretablue@gmail.com? Būsiu labai dėkinga.

        Atsakyti
      • Renata

        Sveiki,ir aš norėčiau gauti klinikos kontaktus: renatauu@gmail.com
        Ačiū

        Atsakyti
      • Pavelas

        Sveiki Gintarai. Bučiau dėkingas jeigu pasidalintumėte klinikos ir gydytojo kontaktais pawa.ma@mail.ru, ačiū.

        Atsakyti
      • Vita

        Buciau dekinga, jei atsiustumet tos klinikos koordinates i vita_london@hotmail.com. Aciu!

        Atsakyti
      • Daiva

        Ir as noreciau klinikos kontaktu:) archyvas@delfi.lt

        Atsakyti
      • Daiva

        Prasau padidalinkit by dantu implantu klinikos duomenimis.aciu

        Atsakyti
    • Adrija

      Laba diena Gintarai.Siuo metu kaip tik intensyviai ieskau klinikos Baltarusijoje.Labai sudomino Jusu zinute.Noreciau paprasyti klinikos kontaktu ir gyditojo pavardes. Aciu is anksto.Su pagarba Adrija.
      adrianadarbas@gmail.com

      Atsakyti
      • Jolanta

        Sveiki,būčiau labai dėkinga Gintarui ,jei ir man atsiųstų ( el.p.juze13@gmail.com),gydytojų iš Baltarusijos ,koordinates.AČIŪ

        Atsakyti
      • Virgaudas

        Sveiki Gintarai,
        parašykit prašau kontaktus klinikos,kur gydėtės ir gydytojo pavarde.Lbai dekoju. virgis.vasiukas@gmail.com

        Atsakyti
    • Adrija

      DIDELIS ACIU Gintarui uz greita atsakyma, issamia ir vertinga informacija!

      Atsakyti
    • Adrija

      DIDELIS ACIU Gintarui uz greita atsakyma,issamia ir vertinga informacija!

      Atsakyti
    • Ilma

      Sveiki Gintarai, labai būčiau dėkinga jei ir man atsiųstumetė klinikos kontaktus BY ir jus gydziusio gydytojo pavarde.
      el.pastas ilma.indriliuniene@gmail.com
      Ačiū

      Atsakyti
    • virginija

      Sveiki Gintarai, labai būčiau dėkinga jei ir man atsiųstumetė klinikos kontaktus BY ir jus gydziusio gydytojo pavarde.
      el.pastas virginija.kucinskiene1@gmail.com
      Ačiū

      Atsakyti
    • Vaiva

      Sveiki Gintarai,
      būčiau dėkinga jei ir man atsiųstumèt klinikos kontaktus BY ir Jus gydziusio gydytojo pavarde.
      Kacia35@gmail.com
      Ačiū

      Atsakyti
    • Rasa

      Adresuota Gintarui kontaktai Baltarusijoje mano kontaktai vengrienerasa@gmail.com

      Atsakyti
    • Saulius

      Sveiki Gintarai,
      būčiau dėkingas jei ir man atsiųstumèt klinikos kontaktus BY ir Jus gydziusio gydytojo pavardę.
      mikepukuotauskas@gmail.com
      Ačiū

      Atsakyti
    • Rolanda

      Sveiki Gintarai.
      Parasykit prasau kontaktus tos klinikos BY ,r.boreisiene@gmail.com. Dekui

      Atsakyti
    • Edmundas

      Sveiki Gintarai,
      parašykit prašau kontaktus klinikos,kur gydėtės . ez0506@gmail.com

      Atsakyti
    • Juste

      Sveiki Gintarai, būčiau dėkinga jeigu parasytumete ir man kontaktus klinikos BY. haginsonas@gmail.com Dėkinga

      Atsakyti
    • Nerijus

      Sveiki Gintarai,
      Parasykite prasau ir man klinikos kontaktus 🙂
      nerukaz@gmail.com
      Aciu !!!

      Atsakyti
    • Vidmantas

      Laba diena, Gintarai.
      Ir man reiketu Minsko kontaktu. Aciu. mantask27@msn.com

      Atsakyti
    • virginija

      Sveiki Gintarai,
      būčiau dėkinga jeigu parasytumete ir man kontaktus klinikos BY. virginija.kucinskiene1@gmail.com Dėkinga

      Atsakyti
    • Mikas

      P. Gintarai – pasidalinkit kontaktais klinikos Minske.
      Ieskausi, situacija analogiska. Aciu is anksto

      e.pastas – xruner@mail.ru

      aciu

      Atsakyti
    • Diana

      Sveiki,Gintarai ☺,sudomino Jusu zinute apie gydymasi BY,gal galetumet atsiusti kontaktus Jus gydziusio gyd.,ir klinikos kurioje dejotes implantus,Aciu..mano el.pastas: dinaika@gmail.com

      Atsakyti
    • Diana

      Gerbiama Saule,gal galit parasyti kontaktus odontologo pas kuri gydetes Baltarusijoje,..mano el.pastas: dinaika@gmail.com,Ačiū

      Atsakyti
    • Laima

      Sveiki Gintarai, jei nesunku, parašykit kontaktus ir man laimabal@gmail.com. Iš anksto ačiū.

      Atsakyti
    • Alma

      Sveiki, Gintarai. Domina implantacijos paslaugos Baltarusijoje (kaip zinoma – kainu skirtumai akivaizdus :)). Gal pasidalintumete Jus gydziusios klinikos ir gydytojo kontaktais. Mano el. pastas almadirma@gmail.com. Dekoju is anksto.

      Atsakyti
    • Jonas

      P.Gintaras ar kiti ponai ir ponios kurie dejosi implantus BY pasidalinkite labai prasau informacija ir su manimi.Man labai reikalingas gydytojas ir klinika BY.Mano pastas( jonas01@mail.ru).Is anksto jums visiems dekoju.

      Atsakyti
    • Vytautas

      Sveiki Gintarai, būčiau dėkingas jei ir man atsiųstumèt klinikos kontaktus BY ir Jus gydziusio gydytojo pavardę mb.tomalogas@gmail.com Iš anksto ačiū.

      Atsakyti
    • egle

      laba diena Saule,gal galetumete atsiusti Minsko kontaktus,aciu.Gintaras.karabevicius@gmail.com

      Atsakyti
    • Darius

      Sveiki Gintarai, labai būčiau dėkingas jei ir man atsiųstumėte klinikos kontaktus BY (Minskas) ir jus gydžiusio gydytojo pavardę.
      el.pastas darius.vlms@gmail.com
      Ačiū

      Atsakyti
    • Adrija

      Bukit sveiki visi!Dar kata dekoju Gintarui uz tai,kad pasidalino savo informacija!Tiesiog sunku issirinkti tinkama ir patikima klinika,kai nezinai apie ta sali beveik nieko.Tik zinai,kad ten pigiau ;))))))Renkiesi kaip loterijoj.Noriu trumpai pasidalinti savo ispudziais

      Atsakyti
    • Adrija

      Su dantukais turiu problemu nuo pat vaikystes.Paskutiniu metu buvo sudeta metalo keramika.Bet praejo jos galiojimo laikas ;)))))Todel teko ja visa keisi ir deti implantus.Pradejau koncultacijas Lietuvoje.Pasiule geriausiu atveju ideti 6-8 implantus virsuje ir apacioje uz 23000 € Pusbrolis pasiule ieskoti klinikos Baltarusijoje.Nes jis susitvarke BY ir liko patenkintas 100%.Iskart pasakysiu kodel nesidejau implantu jo pasiulytoje klinikoje,nes tai buvo Vytebske.Tai tolima ir nepatogi kelione.
      Ieskojau arciau Minsko.Aciu Gintarui radau!Tikrai nebijau patarti.Esu net labiau negu laiminga ,kad radau sia klinika.Ir profesionalu gyditoja.Tikrai patvirtinu kad darbas atliekamas be galo kruopscia.Gyditojas juvelyras(turiu daug su kuo palyginti is patiries ;)))))Tad va sudejo man vietoj man zadetu 6-8implantu abiejuose zandikauliuose 23 imlantus!Uz visa darba sumokejau 8150 €.Buvo daryta vienaetapine implantacija.Visas gydimas uzeme 5 dienas.Pirmadieni buvo atlikta operaciaja.Istraukti like dantukai ir susukti 23 implantai.Iki penktadienio buvo uzdeti visi dantukai.Galiu pilnai valyti ir placiai graziai sypsotis.Sunus sake kad holivudine sypsena ;)))Vat Jums ir skirtumas.
      Paprasciausiai noriu ,pasidalinti informacija.Nes is tikruju,kai nezinai kur vaziuoji,tai yra loterija.Ir norisi ,kad zmones turetu 100% kokybiska darba.Ir kaip visi sipratote uz prieinama kaina ;))))O dar + be galo idomi ekskursija po Minsko apylinkes ir pati Minska.Buvau labai nustebinta Minsko groziu ;)))
      Kam reikia pagalbos rasykit adrijadarbas@gmail.com
      Visiem su didele pagarba Adrija

      Atsakyti
      • Vitalija

        Laba diena,
        pabandžiau su jumis Adrija susisiekti, bet rašo, kad pašto adreso neranda… jei nesunku parašykite kontaktus Baltarusijoje adresu vitaly.vel@gmail.com
        Iš anksto dėkinga,
        Vitalija

        Atsakyti
      • Vilma

        Sveika adrija prasau parasykit gydytojo kontaktus ir klinika kur dejotes implantus Minske.is anksto dekoju.mano el.pastas.vvilmajo1@gmail.com

        Atsakyti
      • rita

        Gal galėčiau gauti kontaktus Minsko klinikos , kurioje tvarkėtės dantis į email ;lelija123@yahoo.com. Jūsų nurodytas email.klaidingas.
        Dėkui

        Atsakyti
      • Alina

        Labas vakaras Adrija, perskaiciau jusu komentarus ir labai noreciau paprasyti jusu pagalbos, kad duotumet koordinatus klinikos Minske ir daktaro duomenys, kuris jums dare implantacija. Bandziau parasyti jums i e-maila, bet raso kad nerando tokio adreso. Gal galetumet parasyti man i e-maila : alina0073@gmail.com
        Buciau labai dekinga

        Atsakyti
      • seinas

        gal galit pasidalinti kur tvarketes dantis seinasx@gmail.com

        Atsakyti
      • Renata

        Sveiki Adrija gal galetumet atsiust kontaktu
        Renatakatiliute@gmail.co
        Aciu

        Atsakyti
      • Jurate

        Sveiki Adriana,parasykite prasau klinikos kontaktus. el.p. juraplunge@gmail.com. Dekoju.

        Atsakyti
      • Jurga

        Miela Adrija pasidalinkite kontaktais klinikos jkuneviciute@yahoo.com

        Atsakyti
      • Marius

        Sveiki,gal galetumete atsiusti klinikos,daktaro kontaktus
        marius9091@gmail.com

        Atsakyti
      • Arvydas

        Laba diena. Gal galetumete duoti kontaktus Minsko dantu klinikos. arvydas6307@gmail.com

        Atsakyti
    • Adrija

      + pamirsau pamineti,kad dedami tik sveicariski implantai.

      Atsakyti
      • Irena

        Sveika ADRIJA,gal galeciau gauti kontaktus gydytojaus ,kuris sutvarke Tau burna.
        is anksto dekoju,tikiuosi pasidalinsi kontaktais.

        Atsakyti
      • Diana

        Sveiki Adrija. Tikrai neissisiuncia jums laiskas..

        Atsakyti
      • Pavelas

        Sveiki Adrija. Bučiau dėkingas jeigu pasidalintumėte klinikos ir gydytojo kontaktais pawa.ma@mail.ru, ačiū.

        Atsakyti
      • Diana

        Gal parasytumete info apie klinika Minske ir kontaktus gydziusio jus gydytojo. Aciu
        dianute1000000@gmail.com

        Atsakyti
      • Svetlana

        Sveiki, Adrija. Gal ir man galetumete parasyti kontaktus sios klinikos. Aciu
        abraskevicsvetlana@gmail.com

        Atsakyti
      • Ausra

        Ponia Adrija, parašykit prašau kontaktus Baltarusijos klinikos el.paštu ausrineru@gmail.com. Iš anksto dėkoju

        Atsakyti
      • Jara

        Sveiki Adrija,gal pasidalintumet kontaktais Minsko klinikos? Mano el. pastas jarulia80@mail.ru.Ačiū.

        Atsakyti
      • Vytautas

        Laba diena!Gerb.Adrija…Bukit katalike…del tos pacios bedos pasidalinkit prasom info…Bet reikalingas butent to pacio specialisto kontaktas.Pag.Vytautas.Tel.861110849 Atsilyginsiu

        Atsakyti
      • Simona

        Sveiki, būčiau dėkinga už informacija apie kliniką ir gydytojus! Labai ačiū! Sime.ston@gmail.com

        Atsakyti
    • Rita

      Sveiki Gintarai, Adrija,

      pasidalinkite, prasau, gydytojos ir klinikos kontaktais. Adrija, Jusu nurodytas pastas neveikia

      Atsakyti
    • Rita

      Sveiki Gintarai, Adrija,

      pasidalinkite, prasau, gydytojos ir klinikos kontaktais man i pasta baalta@gmail.com Adrija, Jusu nurodytas pastas neveikia

      Atsakyti
    • Tomas

      labas Gintarai ir Adrija. parasykite balturusiskos klinikos kontaktus i email 1979.tomas@gmail.com
      is anksto dekoju

      Atsakyti
    • Milana

      Sveiki, Adrija prasau parasykite klinikos kontaktus. Milana.romachina@gmail.com
      Aciu!!

      Atsakyti
    • Rasa

      Sveiki, Adrija ir Gintarai,
      Gal Jūs galite atsiųsti klinikos kontaktus. Iš anksto esu labai dėkinga. rasasakaviciene@yahoo.com

      Atsakyti
    • Audronė

      Sveiki . Bučiau dėkinga , jeigu pasidalintumėte Baltarusijos klinikos ir gydytojo kontaktais. Informacijos lauksiu audronijai@gmail.com. Iš anksto dėkoju

      Atsakyti
    • Daiva

      Sveiku Adrijana ir Gintarai gal galetumet pasidalinti Baltarusijos klinikos kontaktais buciau labai dekinga el pastas daivakulik43@gmail.com

      Atsakyti
    • Virga

      Sveiki, Adrija ir Gintarai, būčiau dėkinga jei pasidalintumėte informacija apie Jums paslaugas teikusią kliniką, gydytojų kontaktus. Iš anksto esu labai dėkinga. el paštas 51576v@gmail.com

      Atsakyti
      • Daiva

        Laba diena
        Adrija ir Gintarai, man irgi reikia kontakų Minsko klinikos.
        Dėkoju.

        Atsakyti
    • Daiva

      Adrija ir Gintarai, man irgi reikia kontakų Minsko klinikos. El.p. cerniauskai@yahoo.com
      Dėkoju.

      Atsakyti
    • Gintare

      Gal ir man galetumete parasyti minsko kontaktus?

      Atsakyti
    • Gintare

      Mano el. Pastas. gontarevagdaryte@gmail.com. aciu labai lauksiu

      Atsakyti
    • Gintare

      Uj gintarevagdaryte@gmail.com

      Atsakyti
    • Eva

      Sveiki, Adrija ir Gintarai, būčiau dėkinga jei pasidalintumėte informacija apie Jums paslaugas teikusią kliniką, gydytojų kontaktus. Iš anksto esu labai dėkinga. belfasboxxx@gmail.com

      Atsakyti
    • -DANTŲ GYDYMO KAINOS BALTARUSIJOJE IR LIETUVOJE :

      Randa tas, kas ieško, laimi tas, kuris kovoja .
      Kitaip,-nė iš vietos !
      Pradžiai bent tiek- LENGVAM PALYGINIMUI 😉
      -DANTŲ GYDYMO KAINOS BALTARUSIJOJE IR LIETUVOJE : sveikaspoilsis.lt/odontologija-baltarusijoje/

      Atsakyti
    • Kristina

      Sveiki, Adrija ir Gintarai, kaip ir visiems reikalinga informacija apie klinika kurioje lanketės. Būčiau dėkinga. kristina.kiskiene@gmail.com

      Atsakyti
    • Mirena

      Sveiki Adrija ir Gintarai, gal galetumet pasidalinti Baltarusijos klinikos kontaktais, labai reikia. Is anksto dekoju.
      mira7711@gmail.com

      Atsakyti
    • Rasa

      Sveiki, Adrija ir Gintarai, būčiau dėkinga jei pasidalintumėte informacija apie Jums paslaugas teikusią kliniką, gydytojų kontaktus. Iš anksto esu labai dėkinga.
      Rasa
      mano el. pasto adresas: rasasveiki@gmail.com

      Atsakyti
    • Živilė

      Laba diena,
      Gal gėlėčiau gauti klinikos adresą? Pas kokį gydytoją kreiptis dėl danties implanto, protezavimo? Ir kokios kainos?Ačiū

      Pagarbiai,

      Atsakyti
    • valda

      sveiki prasau duomenu protezavimo specialistu,aciu tulpiu7@one.lt

      Atsakyti
    • Rasa

      Adrija, prašau parašyti kontaktus Baltarusijoje.Dar turiu vieną prašymą, bet parašysiu tik asmeniskai. DĖL DARBO. rasatamul@gmail.com

      Atsakyti
    • Jūrate

      Laba diena,
      Turiu daug problemų dėl dantų. Gal nesudarytų Jums didelių problemų jeigu paprašyčiau Adrijos parašyti man Minsko gydytojų kontaktus. Būčiau labai dėkinga. Ir įdomu kaip jaučiatės praėjus kuriam laikui, ar viskas tvarkoje. Mano el.p.buitvydiene@gmail.com

      Atsakyti
    • Arturas

      Labas.turiu problemu del dantu,o LT kainos nezmoniskos,jei nesunku,Adrijos noreciau kad pasidalintu gydytojo,klinikos Minske kontaktais.Is anksto dekoju,skolingas neliksiu.Rasiau i jusu pasta,bet raso nerastas toks.Mano el.pastas arturassarkauskas@gmail.com.aciu

      Atsakyti
    • Alma

      Sveiki, Adrija. Turiu problemu su dantukais. Busiu labai dekinga, jeigu pasidalintumete klinikos ir gydytojo kontaktais. Bandziau el.pastu, bet raso „nerasta”. Jeigu nesunku, parasykite almadirma@gmail.com. Aciu Jums

      Atsakyti
    • seinas

      sveiki gal galit duoti kontaktus kur tvarketes dantis BY seinasx@gmail.com gal kas gavo kantaktus is adrijos , gintaro ar saules

      Atsakyti
    • Vilte

      P..Adrija ir Gintarai dziaugiuosi kad, viskas pavyko sklandziai Baltarusijojie. Prasau jusu pagalbos ,gal galit parasyti klyniku ir gydytoju kontaktus BY i elektronini. infilija@gmail.com busiu be galo dekinga

      Atsakyti
    • ERLIM

      Gerb.Adrija,busiu labai dekinga, jeigu pasidalintumete klinikos ir gydytojo kontaktais. Bandziau el.pastu, bet raso „nerasta“. Jeigu nesunku, parasykite: erika.limontaite@gmail.com

      Atsakyti
    • Arunas

      Labas vakaras Adrija,
      Irgi labai prasau jusu pagalbos su kontaktais BY, email wichellestar@hotmail.co.uk
      Is anksto dekingas…..

      Atsakyti
    • Arunas

      Laba diena visiems,
      Taip ir nesulaukiau pagalbos is Adrijos. Gal kas nors turite informacijos apie BY implantacijos kliniku kontaktus. Buciau is anksto dekingas…wichellestar@hotmail.co.uk

      Atsakyti
    • Birute

      Sveiki, Adrija ir Gintarai, būčiau dėkinga jei pasidalintumėte informacija apie Jums paslaugas teikusią kliniką, gydytojų kontaktus. Iš anksto esu labai dėkinga.
      Birute
      mano el. pasto adresas: birute.auchman@gmail.com

      Atsakyti
    • Irena

      Labas, vakaras, p. Adrija,

      su Naujais Metais.

      Turiu panašią problemą. Trūksta daug dantų. Lietuvoje buvau nuėjusi į daugybė konsultacijų privačiuose klinikose, reikia protezuoti, bet per brangu.
      Gal galite atsiųsti Baltarusijos kontaktus? Adresą? Telefoną? Klinikos pavadinimą ir gydžiusio gydytojo pavardę?
      Būčiau labai dėkinga.
      Mano el.p: irena.raubaite@gmail.com

      Atsakyti
    • Renata

      Gal jei kas gavo kontaktus gal galit pasidalin
      Renatakatiliute@gmail.com
      Ačiū

      Atsakyti
    • Alex

      Sveiki jeigu gavot kas kontaktus prašau parašykit alexairis@gmail.com

      Atsakyti
    • Aušra

      Sveiki, gal kas dėjosi implantus Baltarusijoje ir gali gali rekomenduoti klinikas ir gydytojus? Labai labai reikia – dmforlove@yahoo.com Ačiū!

      Atsakyti
    • Aistė

      Sveiki, gal kas galit atsiųsti klinikos Baltarusijoje ir to gydytojo kontaktus, kur gydėsi Adrija ir Gintaras ar kitos patikimos klinikos. Labai labai reikia. Labai būčiau dėkinga astam13@gmai.com

      Atsakyti
    • Svetlana

      Sveiki. Gal kas turi gaves kontaktus is Gintaro? Gal galit padidalinti? Aciu
      abraskevicsvetlana@gmail.com

      Atsakyti
    • Ausra

      Adrija, prašau pasidalinti kontaktais ausrineru@gmail.com. Iš anksto dėkoju

      Atsakyti
    • Neringa

      Adrija, gal galite parasyti klinika ir gydytoja kur tvarketes. Aciu.

      neringa1979@gmail.com

      Atsakyti
    • Stanislava

      Laba diena as ir noreciau jeigu galima kontaktu, buciau labai dekinga tik nezinau kam dekoti. Aciu jeigu suteiksite galimybe suzinoti detales is samiau. snorviliene60@googlemail.com

      Atsakyti
    • Vytautas.

      Sveiki. Gal kas turite gaves kontaktus is Gintaro arba is Adrijos? Gal galite padidalinti? Labai jums dekoju is anksto.

      Atsakyti
    • Vytautas.

      Sveiki. Gal kas turite gaves kontaktus is Gintaro arba is Adrijos? Gal galite padidalinti? Labai jums dekoju is anksto. mb.tomalog@gmail.com

      Atsakyti
    • saulius

      Sveiki.Turiu ta pacia beda kaip ir visi.Dekoju visiems is anksto uz bet kokia informacija apie dantu inplantavima Minske(klinikas,gyd.tel.numerius, adresus).Parasykite kas galite.
      miceviciussaulius@gmail.com

      Atsakyti
    • Arturas

      Sveiki! Tos pacios problemos. Neturiu daug dantu. Buciau labai dekingas, jeigu kas nor pasidalintu kontaktais Baltarusijoje. Pagarbiai, Arturas

      Atsakyti
    • Arturas

      Sveiki! Tos pacios problemos. Neturiu daug dantu. Buciau labai dekingas, jeigu kas nor pasidalintu kontaktais Baltarusijoje. Mano pastas yra suchy@inbox.ru. Pagarbiai, Arturas

      Atsakyti
    • Romute

      Sveiki, kankina tos pačios problemos, daugiau vyrą :). Gal kas galit pasidalint informacija, patirtimi ir kontaktais apie Baltarusijoje (labiau domintų Minsko odontologijos klinikos), inplantavimą. Mano el. paštas rromutebbul43@gmail.com

      Atsakyti
    • Rasa

      Sveiki. Labai buciau dekinga už kontaktus klinikos, daktaro, kur gydesi Gintaras ir Adrija. Mano pašta rsilkuniene@gmail.com
      AČIŪ

      Atsakyti
    • arturas

      Sveiki, na niekaip nesuprantu negi sunku pasidalinti tu puikiu gydytoju ir kliniku Minske kontaktais, detaliomis kainomis ir atsiliepimais? Negi tai kazkokia paslaptis? Kam visas prasinejimo cirkas?

      Atsakyti
    • Alma

      Laba diena.gal galėtumėt brūkštelėt ir man Minko klinikos adresą.Nors nemažai laiko praėjo.Ačiū

      Atsakyti
    • Vlad

      Sveiki! Kodel reikia vazioti I Minska? Gal Grodna arciau ir be vizos (ne daugiau 5 d.) Grodna daug odont. klinikos.

      Atsakyti
    • As

      Nepatarciau niekam vaziuoti i Baltarusija!!!!!!!!!!!
      Man idejo 3-ju ir 2-ju dantu tiltelius virsuje, abejose pusese, tai pirma karta suluzo uz 7 men, tada nemokamai pakeite, nes garantija yra metams :), tada kitoje puseje suluzo uz 1.5 metu, mokejau uz perdaryma, tada tas, kuris buvo jau perdarytas, suluzo vel uz 2 metu 😀 😀 😀
      Kai paklausiau, kaip toks tvirtas cirkonis, kuris yra daug kartu tvirtesnis uz metala, gali taip daznai luzti??? juk akmenu navalgau, riesutu dantinis neskaldau…
      Gydytojo atsakymas buvo paprastas – nieko nera amzino, nes kitaip stomotologai darbo neturetu…
      Sis, visada darbo turesiantis gydytojas dirba Minsko respublikineje stomatologineje klinikoje ir privacioje klinikoje “Bielij Nosorog“

      Atsakyti
    • Įdomi istorija

      Prieš kelias dienas parduotuvėje sutikau bičiuli. Jis – dantų technikas (tas kuris protezus dantų daro ir vainikėlius). Persimetėm keliais žodžiais ir bičiulis sako turintis bėgti, nes svečiai iš Baltarusijos laukia. Pasirodo, du baltaruseliai, taip pat dantų technikai (suprask jojo kolegos), atvažiavo į lietuvą stebėti implantuojančio gydytojo. Pamaniau: prašau, kaip malonu, kad Baltarusiai vertina mūsų specialistų žinias ir nori pasimokyti. Tik paklausiau, ar ne pas tave, bičiuli turėtų mokytis, kam jiems tas implantuojantis gydytojas, juk jie tik dantis drožia, o ne operacijas daro. Bičiulis gardžiai nusijuokė: ne, šie technikai grižę į Minską bus implantuotojai. Dabar ten sako biznis, kainų ieškotojai iš Europos plūsta tuščiom burnom ir pilnom piniginėm. Tai ir anie sugalvojo pralobti iš tos pačios bėdos, nes įsukti nors ir medvaržtį gali, o paskui ieškok adatos šieno kupetoj… Ten be „batiuškos” žinios niekas nevyksta ir korupcijos bei „stogų” mekoje kas nori, tas implnatuoja. Kažkas kažkam „atsega” už tylą ir problemų nutildymą, o nuolaidų peralkę europiečiai (įskaitant lietuvius) ir toliau eurais juos šeria. Tai, kad linkiu nepapulti ant tokių „profesionaliu” implantuojančių gydytojų, kur neduok dieve nesekmės atveju, juos rasti it ausis be veidrožio matyti… Ir pinigėlių bus suplota, ir burna vis dar tuščia. Medicina seniai jau verslas ir visame pasaulyje, atsibuskite iš tarybinės oazės pagaliau. JAV išvis nėra valstybės finansuojamų medicinos paslaugų, bet kažkodėl į ją vis dar visi nori. Neparadoksalu? Skūpas moka du kartus. Aš linkęs susidėti dantis Lietuvoje, kur neteisybės atveju, tam pačiam daktarėliui padaryčiau dantų problemų, o nesivaikyčiau kažkokio baltarusėlio jo gi šalies platybėse.

      Atsakyti
    • Darius

      Sveiki, Adrija ir Gintarai, gal ir man galėtumėte parašyt kontaktus Minske. darius75@mail.ru

      Atsakyti
    • Vida

      Laba diena Gintarai ir Adrija, parašykite balturusiskos klinikos kontaktus i email erlikana@gmail.com
      is anksto dekoju

      Atsakyti
    • Deividas

      Sveiki, gal galit pasidalint Minsko klinikos kontaktais, bei gydytojo pavarde? Dėkui iš anksto el. paštas dvezelis@gmail.com

      Atsakyti
    • Arunas

      Sveiki,
      noriu pasidalinti nuoroda Baltarusijos gydimo istaigos, (berods Gintaro ir Adrijos atrastos).
      Google’s paprasykite paieskoti ” chelsena.dent ”
      arba: chelsena.by/
      Galvokite ir spreskite patys, kam JAV, Norvegija, Izraelis ar Lietuva per brangu.

      Aciu dentvalda.lt uz foruma.

      Atsakyti
    • arunas

      sweiki atsargiai su baltarusija gyditis dantukus.siandiena kalbejau kuris turejo problemu.6000 sumokejo ir viskas blogai.as pats norejau tvarkytis baltarusijoj dabar nezinau.airidos gintarai man rodos savi bukit atsargus///

      Atsakyti
    • Vida

      Labas vakaras,

      Esame Minske,lankome stomotologus,esame labai parenkinti darbu.Ka domina informacija,tikrai galime pasidalinti.

      Atsakyti
      • RB

        Sveiki,
        ar galite atsiusti Minsko odontologu kontaktus i : printinfo@s-k.lt
        Labai aciu.

        Atsakyti
      • Vytautas

        Laba diena!Gerb. Vida…del tos pacios bedos reikalingi Minsko kliniku ir to pacio specialisto kontaktai.Palikit savo kontaktus…atsiskaitysiu.Pag Vytautas.TEL.861110849

        Atsakyti
      • Romanas

        Laba diena!Gerb. Vida…del tos pacios bedos reikalingi Minsko kliniku ir to pacio specialisto kontaktai.Palikit savo kontaktus
        Pag Romanas e.lpastas visvaldasf1@gmail.com

        Atsakyti
      • irena

        atsiuskite kontaktus ponia

        Atsakyti
      • irena

        atsiuskite kontaktus ponia vida labai prasau

        Atsakyti
      • der

        Sveiki, domintu kontaktai stomatologu Minske. krischtina74@yahoo.com.
        Dekojam.

        Atsakyti
    • Arunas

      Sveiki,
      Matau zmoniu lukescius, ieskanciu implantalogu, odontologu kontaktu.
      Po man darytos implantacijos, protezavimo chelsena.by/ klinikoje, praejo keli menesiai ir dabar galiu drasiai teigti, kad rezultatas puikus.Ash laimingas. Rekomenduoju.
      P.S. Artimo giminaicio klinikoje Kaune, man implantavimo – protezavimo darbai buvo paskaiciuoti 18000 Euru. Baltarusijoje tuos pacius darbus atliko uz 7500Euru.

      Atsakyti
    • Rima

      P.Vida, parasykite klinikos info (rimutevaz@gmail.com) ACIU

      Atsakyti
    • Dainius

      Gerbiama Saule,
      prašau man parašyti klinikos kontaktus ir koks gydytojas atliko implantaciją. Ačiū. Email: serzas1122@gmail.com

      Atsakyti
    • naivuoliai

      Negi tikrai manote, kad tas Gintaras arba Saulė neturi ką veikti, tik Jums visiems Minsko implantologų kontaktus rašinėti? Šimtamas prašančiųjų…Koks „naglumas”!

      Atsakyti
    • naivuoliai

      Negi tikrai manote, kad tas Gintaras arba Saulė neturi ką veikti, tik Jums visiems Minsko implantologų kontaktus rašinėti? Šimtamas prašančiųjų…Koks „naglumas”!

      Atsakyti
    • Valdas

      Sveiki,
      Kas ta rūškana asoba

      Atsakyti
    • Vilija

      Gerb.Gintarai,labai prašau ir man atsiųsti Minsko odontologijos ir to daktaro,kuris jums tvarkė dantis,koordinates.Būsiu labai dėkinga

      Atsakyti
    • Saule

      Labadiena Saule,ar galima ir kontaktus odontologo Minske,kur jusu vyras daresi dantis,aćiu. Laima394@gmail.com

      Atsakyti
    • Arunas

      Sveiki,
      Praejo metai, kai chelsena.by/ klinikoje sudejo sveicariskus „IHDEDENTAL” implantus (25 vnt.)Rezultatas puikus. Dar karta, Visiems rekomenduoju.

      P.S. Lietuvoje daug „Implantacijos KLINIKU” (kiosku:)

      Atsakyti
    • rimasas

      realiam laike sedziu bute minske implaintai sustatyti laukiu dantu
      s

      Atsakyti
      • rimasas

        šiandien sudėjo dantis sunku pakolkas pasakyti kaip jauciuosi pirmas ispudis neblogas. taigi va dantis dėjausi klinikoje stomika
        stomika.by i apatini žandikauli sudėjo 10 roto firmos šveicariškus i viršu 6 korejieciu mega dent .viskas kainavo 14316 rubliu
        balt. tai apie 6300 eu tiksliai sunku pasakyti tai priklauso nuo rublio kurso. vasaros pradžioje kai pradėjom susirašineti butu kainave 6030eu. dantys metalo akrilas.estetiskai atrodo labai gražiai kaip laikys laikas parodys.kaune pigiausiai ka radau 12500eu. taigi apsispresti ar buvo lengva nemeluosiu buvo sunku, bet jei jau papulsi ant šudarankio vargu ar tautybe bus svarbi ,man regis pasisseke.tai tiek

        Atsakyti
    • Jonas

      Laba diena gal galite atsiusti Minsko odontologijos klinikos kontaktus ir gyditojo ji galima Busiu labai dekingas

      Atsakyti
    • Jonas

      Sviki Gintarai gal gslite atsiusti Minsko klinikos kontaktus is anksto dekoju ceponis.j@gmail.com

      Atsakyti
    • rimasas

      tarp kitko musu klinikose net nevisi turi rengeno aparatus o cia jis tiesiog pasake as nesu uztikrintas kad isukau tiesiai kad butumem abu ramus pasidarykim ntr

      Atsakyti
    • Gintarui

      Gintarai, deja jus apgavo… Straumann implantai Baltarusijoje užregistruoti tik 2018m viduryje.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Kainų skirtumai

Jūsų informacija:



Atšaukti