ištrauktas protinis dantis

Home / Forumai / Klausimai / ištrauktas protinis dantis

  • Autorius
    Įrašai
    • Petras

      jau praėjo 5 dienos, kaip ištraukė man protinį dantį, tačiau be vaistų nuo skausmo negaliu, skausmas ne aštrus, o bukas…. pastovus….. ..stengiuosi valgyti tik priešinga puse…. dar neužsitraukė ta vieta, iš kurios ištraukė dantį…. …… ar gali dantis taip ilgai gyti…?

      Atsakyti
    • Petrai, tai kad pašalinto danties vieta neužsitraukė ir kad skauda liečiant, valgant tai normalu, nes dažnu atveju protinio danties rovimas būna komplikuotas, ko pasekoje būna pažeidžiamos dantenos. Tačiau po keliatos dienų ramybės būsenoje skausmas jau turėtų būti praėjęs. Susiekite su dantį pašalinusiu gydytoju, jis situaciją žino, pateiks konkrečias rekomendacijas ar pasikvies apžiūrai.

      Atsakyti
    • Viktorija

      Laba diena, prieš 4 dienas buvo ištrauktas krūminis dantis. Skausmas labai didelis. Taigi 3 dieną nuvykau atgal pas odontologą, kad pažiūrėtu ar viskas gerai. Apžiūrėjo, pasakė, kad viskas gerai, bet išrašė Ospomoxą ir Xefo. Skauskas vis nemažėja. Yra šiek tiek patinę. Gal reikėtų kreiptis į kitą daktarą, kad apžiūrėtų?

      Atsakyti
    • Milita

      Laba diena. Man prieš 10 dienų išoperavo 2 protinius dantis kairėje zando pusėje. Viskas pagerėjo bet visdar skauda daug issizioti. Skausmas toks kad neiseina ziotis daugiau kad ir noreciau. Ar tai normalu?

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

ištrauktas protinis dantis

Jūsų informacija:



Atšaukti