Implantavimas

Home / Forumai / Klausimai / Implantavimas

  • Autorius
    Įrašai
    • Edita

      Laba diena,noreciau paklausti ,ar jus dedate momentinius implantus ,man reiketu keleto virsutiniame zandikaulyje.Ar imanoma butu momentinius implantus.Aciu.

      Atsakyti
    • Bena

      Laba diena.
      Norėčiau paklausti ar galima jau dėti 3 ROXOLID implantus viršutiniame žandikaulyje vienoje pusėje [nėra nuo 12 iki 18] ,jeigu išrauti dantys prieš tris savaites.Labai ačiū.

      Atsakyti
    • Edita, taip dedame. Tačiau pagal pateiktą klausimą spręndžiu jog nevisai teisingai suprantate momentinio implantavimo esmę. Momentiniai implantai tai tie patys standartiniai impantai, o tik skiriasi gydymo metodika. Momentinis implantavimas (dar vadinamas vienmomente implantacija) – kai to paties vizito metu dantis yra pašalinamas ir į jo vietą įstatomas implantas.
      Nežinau jūsų situacijos, tačiau jeigu dantys jau yra pašalinti, tokiu atveju reikalingas tiesiog standartinis implantavimas.

      Atsakyti
    • Bena, implantuoti dar anksti, nes pašalintų dantų šaknų paliktos ertmės kauliniu audiniu užsipildo per 3-4 mėnesius. Šiuo atveju laikas nuo implantų gamintojo ar modelio nepriklauso. Roxolid turi greitesnį prigijimo laiką po implanto įdėjimo.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Implantavimas

Jūsų informacija:



Atšaukti