Fistulės atsiradimas

Home / Forumai / Klausimai / Fistulės atsiradimas

  • Autorius
    Įrašai
    • Laura

      Laba diena, Atsirado fistulė,(niekaip nepraeina apie 2mėn.) šiuo metu man jau antra dantiste tvarko kanalus 26 danties, pirma odontologė, o kita jau su mikroskopu tvarko. Ir sako, kad jei nepraeis ta fistulė reiks dantį traukti.O kito būdo nėra? Nes man kaip ir netrukdo ta fistulė.

      Atsakyti
    • Laura. Fistulė – cista. Ji yra prie danties šaknies žandikaulio kaule. Ji nuolat didėja, taip ardydama žandikaulio kaulą. Jūs sakote, kad ji netrukdo, tačiau tai tik laiko klausimas, paūmėjus infekcijai galite sulaukti didelių skausmų ir žandikaulio uždegimo. Kai endodontiniu metodu pagydyti nepavyksta yra šalinamas dantis.

      Atsakyti
    • Rasa

      Laba diena,
      Kovo mėnesį buvo įsriegtas apatiniame žandikaulyje 37 dant. implantas, gegužės mėn. atsirado pipiro dydžio fistulė, kas tai galėtų būti?Iš anksto ačiū už atsakymą.

      Atsakyti
    • Marija

      Sveiki. Prieš pora metų ant apatinio žandikaulio atsirado nedidelis apciuopiamas guzelis, skausmo nejutau jokio ,todel nniekur nesikreipiau , o paskui jis net lyg ir dingo. Prieš metus jjis gerokai išdidėjo,patino žandas visas . Nuejau pas odontologa, pasake kad saknu kanalus reikia gydyt, pašalino senas plombas, ir pradėjo gydymą… jau metai praejo, bet tas gguzelis nuo zandikaulio nedingsta… kame bėda,negi jis taip irnedings? Vakar gydytoja pasakė kad tikriausiai reikės šalint ddantį. Ačių už atsakymą.

      Atsakyti
    • Silvija

      Sveiki, pradėjo skaudėti 12 dantį,apsilankius pas endodonte pasakė kad žandikaulį infekcija ir reikia chirurginio gydymo. Viskas kaip ir tvarkoj, sutarėm data Balandžio viduriui o man iki šiol skauda. Vakar atsirado pulinukas ant dantenų ir lupos, o šiandien trūko. Kaip tinkamai dezinfekuot atsivėrusi pulinuką kol bus pradėtas gydymas. Taip pat kokie vaistai nuskausminimui dazniausiai vartojami atliekant chirurgines procedūras? Kadangi maitinu leliuką idomu ar jie suderinami su žindymu. Ačiū.

      Atsakyti
    • jelena

      Kas yra fistule ir ant kiek jos reikia bijoti.Ir isgydoma yra?
      r

      Atsakyti
    • Nijole

      Sveiki turiu fistule virš iltinio danies geriau atibijotikus prieš 4 men ospamoksa 1000mg bet ji nepranyko .Ka turetu daryti man toliau ar galima su ja gyvent? Aciu:)

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Fistulės atsiradimas

Jūsų informacija:



Atšaukti