Dėl implanto (laikini dantys)

Home / Forumai / Klausimai / Dėl implanto (laikini dantys)

  • Autorius
    Įrašai
    • Arturas

      Sveiki, taigi atsitiko taip, kad netekau porą dantų. Man jau įdėjo prieš dvi dienas implantą ir pasakė , kad atvažiuočiau po 7d iššsimti siūlų. O kas toliau? Ar man laikinų dantų neįdės, kol pagamins pagrdindinius dantis. Nes dabar be dantų kelis mėnesius ne kažką.. Dantis kiek girdėjau skiles, kaulas turbūt skilęs. O jei statys laikinus dantis, po kiek laiko?

      Atsakyti
    • Artūrai, laikini dantys po implantavimo yra paciento ir odontologo susitarimas, jie bus reikalingi ar ne. Jeigu tai yra priekiniai dantys, tai natūralu jog odontologas turėjo pasiūlyti laikinus, žinoma tai kainuoja papildomai. Jeigu tai ne priekiniai, tai yra šypsenos metu tarpas nesimato, tokiu atveju geriau tų laikinų ir nedėti.

      Atsakyti
    • Sandra

      Po kiek laiko uždedamas laikinas dantukas ant implanto? Po savaites/dvieju?

      Atsakyti
    • Sandra, laikinas dantis yra dantų technikų laroratorinis darbas, jis gali trukti iki kelių dienų, tuomet ir gali būti uždėtas. Nevisais atvejais laikiną dantį galima tvirtinti ant implanto, tokiu atveju laikinas dantis tvirtinamas prie gretimų dantų ir su implantu kontakto neturi, toks sprendimas galimas to paties vizito metu tuoj po implantavimo.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Dėl implanto (laikini dantys)

Jūsų informacija:



Atšaukti