Dantu rovimas su socket bone grafting

Home / Forumai / Klausimai / Dantu rovimas su socket bone grafting

  • Autorius
    Įrašai
    • art

      Laba diena,

      Planuoju 3 dantu, t.y. 16, 26 ir 46 implantacija. Kadangi dantys nera israuti, kyla klausimas ar Lietuvoje daroma socket bone grafting raunant dantis taip issaugant maksimalu kaulo kieki?

      https://www.burbankdentalimplants.com/extraction-socket-bone-graft
      https://www.youtube.com/watch?v=ej_T14gBiDk

      Atsakyti
    • Art, daroma, tik ne visais atvejais. Priklauso kokia priežastis rauti tuos dantis. Jeigu jie yra su dideliais infekciniais židiniais, rizikinga jog augmentacinė medžiaga neprigis. Žodžiu yra svarbu procedūrai užtiktinti sterilę aplinką. Gydytojas tai turi įsivertinti.

      Atsakyti
    • arturas

      Ar tikrai tokia rizika yra jei gerai isvalomas infekcijos zidinys (beto Tetracycline can be added to the bone graft) ar cia visgi „filosofinis” klausimas t.y. kaip ismoke taip ir darom. Mano logika sakytu, kad prevencinis kaulo issaugojimas (o tai socket graftingas uztikrina) yra geriau nei dirbtinio kaulo naudojimas implantacijos metu. Jei turesite laiko/noro perziurekite ir pakomentuokite https://www.youtube.com/watch?v=bL5DZ3RO7r4

      Ar yra Lietuvoje specialistu, kurie atlieka ar pacientui pageidaujant atliktu socket bone grafting’a danties rovimo metu?

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Dantu rovimas su socket bone grafting

Jūsų informacija:



Atšaukti