dantu rovimas

Home / Forumai / Klausimai / dantu rovimas

  • Autorius
    Įrašai
    • Domantas

      Sveiki, kiek dantu vieno apsilankymo pas stomotologa metu, galima israuti? pas mane 4 kruminiu dantu saknys telikusios ir po kurio laiko galima deti implantus? Aciu uz atsakymus.

      Atsakyti
    • Domantai, odontologas gali pašalinti neribotą kiekį dantų. Pirmiausia yra atsižvelgiama į pacientą, nes rovimo metu pažeidžiamos dantenos, po rovimo pacientui 1-2 savaites jos bus skausmingos, bus sunku kramtyti maistą. Jeigu šalinami dantys yra skirtingose pusėse, rekomenduotina šalinimus dalinti į du vizitus, vieną pusę o po 2 savaičių kitą pusę.
      Po dantų pašalinimo iki implantavimo turės praeiti apie 3 mėnesiai.

      Atsakyti
    • Domantas

      pas mane vienas priekinis dantis yra laikinas, ten kazkaip pritaise prie saknies, bet saknis nera tinkama ant jos statyti dirbtini danti, tai jei as ja israusiu veliau noredamas deti implanta, tai man reikes apie tris menesius buti be priekinio danties?

      Atsakyti
    • Domanta, yra sprendimų laikinam dantukui. Gali būti gaminamas dantukas kuris tvirtinamas prie gretimų dantų. Gali būti daminama plokštelė su tuo vienu dantuku. O gal yra galimybė vienmomentei implantacijai. Tai yra to paties vizito metu yra pašalinamas dantis ir įdedamas implantas, o ant jo pritvirtinamas laikinas dantukas.

      Atsakyti
    • Del implantų

      Sveiki, dešinėje puseje buvo pašalintas dantis, jo vietoje idetas tiltelis, deja galinio danties saknis skilo ir ji tenka salinti, ar esant karantinui imanoma,kad jus istrauktumete danti ju vietojeiskart priaugintumet kaula ir isregtumete implantus, klausiu nes danties salinimas turi buti atliktas kadangi gresia puliavimas ir saknies užsitraukimas gleivine, laukiu jusu patarimo kadangi tai tikrai kritine situacija

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

dantu rovimas

Jūsų informacija:



Atšaukti