Dantų garantija, kurie nėra Strauman implantai.

Home / Forumai / Klausimai / Dantų garantija, kurie nėra Strauman implantai.

  • Autorius
    Įrašai
    • Jonas

      Sveiki, kuo pagrinde skiriasi šių implantų garantija – Medentika,MIS V3 B+,NeoDent nuo Strauman?

      Su kuriais implantais daugiausia vargo ar garantiniu atveju?

      Ačiū.

      Atsakyti
    • Jonai, šių implantų gamintojų garantija praktiškai yra tokia pati, jie suteikia viso gyvenimo garantiją. Šią garantiją reikia suprasti teisingai, tai yra garantija implantui, o ne jūsų audiniams. Implantas yra keičiamas jeigu jis buvo atmestas prigijimo metu, tai yra iki to laiko kol yra atliekamas protezavimas (apie 3-6 mėnesiai). Vėliau implantas yra keičiamas jeigu jis sulužo ar kitaip fiziškai susigadino. Savo garantinius įsipareigojimus visi implantų gamintojai vykdo puikiai. Deja dažnu atveju savo įsipareigojimų nevykdo patys pacientai, tai yra implantų neprižiūri. Po implantų įstatymo pacientas gauna implantų pasą, kuriame yra vieta pildymui kada pacientas lankėsi implantų apžiūrai ir higienai. Rekomenduojama bent kartą metuose apsilankyti pas implantologą apžiūrai ir kelis kartus metuose pas burnos higienistą. Pagrindinės problemos kylančios su implantais yra dėl nepakankamos higienos.
      Kaip manote, jeigu pacientas atvyksta po 10metų su problema ir nei karto per 10 metų nebuvęs apžiūroje ar pas higienistą, ar gali gamintojas taikyti garantiją?

      Atsakyti
      • Jonas

        Supratau, tai tikriausiai ir strauman implantai turi didesne kainą, ne todėl jog jie yra 100% be priemaišų, o todėl jog įmonė veikia daugiau metų ir tai leidžia daryti prielaidą, jog nesubankrutuos ir yra didesnė tikimybė viso gyvenimo garantijos (žinoma prie to pačio 100 % titanas, be priemaisu) ? o tų kurie turi dešimt – dvidešimt metų implantų gaminimo patirti, leidžia parduoti mažesnėmis kainomis?

        Šiuo metu kokių dar yra implantų, kurie turi ilgamete patirtį kaip strauman, ar mažesne, bet kuriu kainą mažesne negu Strauman ? Kokių implantų firmos šiuo metu stipriai vejasi strauman, bet gali pasigirti mažesnėmis kainomis?

        Atsiprašau už įkyrumą, bet dėkoju už atsakymus.

        Atsakyti
    • Jonai, 100% titanas jau praeitis 🙂 Straumann Roxolide implanto modelis yra 15% cirkonis ir 85% titano lydinys ir jis yra apie 20% stipresnis jei visiškai titaninis implantas. Ir prigijimas jo geresnis.
      Man rodos jūs gilinatės ne į tai į ką reikia.
      Rekomenduoju:
      Ieškokite kvalifikuoto gydytojo kuriuo galėtumėte pasitikėti, o jau šis gydytojas pasakys kas tiks jums labiausiai.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Dantų garantija, kurie nėra Strauman implantai.

Jūsų informacija:



Atšaukti