Danties infekcija

Home / Forumai / Klausimai / Danties infekcija

  • Autorius
    Įrašai
    • Rosita

      Sveiki,
      neseniao lankiausi pas odontologa (ne Lietuvoje)del skaudancio danties,pasirodo 16 yra infekcija ir gali tekti ji salinti.Gydytojas rekomendavo vartoti Amoxicilin antibiotikus tam, kad baigtusi skausmas.Skausmas praejo, stomatologo paditeiravau ar tikrai reikia salinti danti,bet jis teigia esa tai priklauso nuo manes. Bet kaip as galiu nuspresti,kad reikalinga,arba Didziojoje Britanijoje vengiama leidziama spresti pacientui. Ar salinti danti kaip imanoma greiciau? Man buvo patarta vel atvykti po puses metu,svarstau galbut reiketu apsilankyti kitoje klinikoje…

      Atsakyti
    • Laba diena Rosita,
      Odontologas turėtų rekomenduoti, ką su šiuo dantimi geriausia daryti. Šio danties būklės nematęs jums patarti negaliu. Jeigu yra infekcija, pats dantis nepagis. Antibiotikai numalšino infekciją, iki kito karto, kai infekcija vėl paūmės ir vėl ims skaudėti. GAL BŪT dar galima bandyti gydyti endodontiškai (šaknų kanalų gydymas). Tačiau jeigu jūsų gydytojas to nepasiūlė, tikėtina jog nematė galimybių jį išgelbėti, tokiu atveju dantį lieka tik pašalinti ir svarstyti apie jo protezavimą.

      Atsakyti
    • laima

      Padarė nuotrauką, po implantais nėra jokių pažeidimų,bet žandikaulis patinęs,skusmastarp danties ir žandikaulio.Daktaras sakė tai infekcija.Liepė skalauti skysčiu,kurį pirkau odentologijos centre. Patinimas labai pamažu nyksta, ar galimas efektingesnis gydymas.
      Pagrbiai,

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Danties infekcija

Jūsų informacija:



Atšaukti