Danties implantas ar tiltas?

Home / Forumai / Klausimai / Danties implantas ar tiltas?

  • Autorius
    Įrašai
    • Violeta

      Sveiki Daktare,
      Mano 4 priekiniai dantys yra su metalo keramikos karunelem, dvi dvigubos karuneles. Luzo 7-o danties saknis ir as galvoju kas mano atveju butu geriau: tiltas ant 4-iu dantuku ar implantas 7-am dantukui? Bukite malonus parasykite kiek man tai kainuotu 1-u ir 2-u atveju ir kiek laiko tam reiketu? Tiesa, turiu pamineti kad saknis luzo pries pusmeti tai kol kas taip ir vaikstau,nes karunele laikosi ant 8-o danties o vaikscioti be danties nesinori. Dekoju,

      Atsakyti
    • Laba diena Violeta,
      Nesu tikras ar teisingai suprantu jūsų atvejį, nes pradžioje kalbate apie priekinius dantis, o vėliau apie 7tą ir 8tą (galinius). Jeigu naudotumėte pateiktą numeravimą paveiksliuke, būtų viskas aiškiau.
      Patiklinkite prašom…

      Atsakyti
    • Violeta

      Pagal jusu paveiksliuka butu 12,11, 21 ir 22 dantukai. 11-o danties saknis luzusi. Dekoju,

      Atsakyti
    • Laba diena Violeta,
      Kaip minėjote, jog yra dvi dvigubos metalo keramikos karūnėlės (tilteliai). Jeigu sveikasis tiltelis yra geros būklės ir jus pilnai tenkina estitika, tai manau jog liesti nėra reikalo. Reikia nuimti tiltelį nuo 12 ir 11 dantų. 11tą dantį pašalinti ir implantuoti. 12tą dantį apvilkti nauja karūnėle. Pagrindinis šio sprendimo minusas yra tas, kad po danties pašalinimo iki implantacijos turės praeiti 3 mėnesiai ir po implantacijos dar 3 mėnesiai kol prigis implantas, taigi šiuo periodu tekstų spręsti laikino dantuko problemą. GAL BŪT yra galimybės momentiniai implantacijai, tokiu atveju sutaupytumėte 3 mėnesius (laiką iki implantacijos). Atstatymas implantu rimtesnis ir ilgaamžiškesnis prendimas.
      Sprendimas atstatyti nauju tilteliu ant 4 datų būtų greitesnis sprendimas, taip pat visi 4 dantukai būtų gaminami vienu metu, tad būsite garantuota kad neiškils estetikos problemų.
      Abu sprendimai finansiškai bus labai panašūs. Kadangi tai priekiniai dantys tai kainas pateiksiu tik su cirkonio keramika.
      1 sprendimas:
      Implantas 1600Lt
      Cirkonio atrama 500Lt
      Cirkonio keramikos karūnėlės 2*1000Lt

      2 sprendimas:
      Cirkonio keramikos karūnėlės 4*900Lt

      Atsakyti
    • Violeta

      Sveiki Daktare,

      Dekoju uz atsakyma bet dar noreciau pasitikslinti armano atveju butinas kaulo priauginimas (saknis luzo pries 6 men o dantis dar nepasalintas)

      Dekoju,

      Atsakyti
    • Laba diena Violeta,
      6 mėnesiai nėra ilgas laiko tarpas, tad labai tikėtina kad kaulo priauginimo nereikės, tačiau tai labai individualu. Būtina odontologui pamatyti.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Danties implantas ar tiltas?

Jūsų informacija:



Atšaukti