Danties įdėjimas

Home / Forumai / Klausimai / Danties įdėjimas

  • Autorius
    Įrašai
    • Sigitas

      Sveiki. Norėjau paklausti koks geriausias būtų variantas, jeigu yra tokia situacija: netekus danties, po kelių metų padidėjo tarpas bei yra išnykęs kaulas toje vietoje, nešiojau breketus, jog sumažėtų tarpas, jis sumažėjo, tačiau dabar nusiėmus breketus ar dantys negrįžtų į esamas padėtis, kaip ir prieš tai? (breketai dar nenuimti) Bei ar būtų galima dėt konsolinį tiltą? Nes jeigu dedant implantą, tai reiktų ir kaulą atauginti, tai tikriausiai tiltas būtų tinkamiausias ir finansiškai variantas. Ačiū

      Atsakyti
    • Sigitai, jeigu ortodontinio gydymo (breketai) metu yra tvarkingai atstatytas sąkandis ir po to bus suprotezuotas trūkstamas dantis, tuomet dantys nebesislinks.
      Dėl danties protezavimo geriausia būtų implantas. Privalumas: nesugadinami gretimi dantys, sustabdomas kaulo nykimas toje vietoje. Ar dėl kaulo kiekio jūs konsultavotės su implantuojančiu odontologu ar tiesiog nuspręndėte pats. Gal būt kaulo kiekis vis dar yra pakankamas ir galima tik pridėti augmentacinės medžiagos implantavimo metu.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Danties įdėjimas

Jūsų informacija:



Atšaukti