Danties apvilkimas cirkonio keramika

Home / Forumai / Klausimai / Danties apvilkimas cirkonio keramika

  • Autorius
    Įrašai
    • Inga

      Laba diena.Turiu negyva, pradejusi juoduoti silpna priekini danti.Odontologe patare ji apvilkti. Noreciau ji vilkti cirkonio keramika, kiek apytiksliai tai kainuotu, ir ar imanoma tai padaryti per savaite, nes siuo metu gyvenu kitoje salyje.Aciu.

      Atsakyti
    • Laba diena Inga,
      Danties apvilkimas cirkonio keramikos karūnėlė kainuoja 1000Lt, jeigu danties kanalai yra sugydyti ir nėra reikalingas įklotas. Tokiu atveju yra įmanoma tai atlikti per savaitę. Tačiau jeigu reikia gydyti kanalus, tai per savaitę jau nelabai.

      Atsakyti
    • Inga

      O kuriuo atveju reikalingas iklotas?Aciu.

      Atsakyti
    • Laba diena Inga,
      Įklotas reikalingas kai likusi danties vainikėlio masė yra maža tam kad ant jos būtų galima tvirtini naują cirkonio vainikėlį. Tai yra dantukas labai išgedęs, nuskilęs. Įklotas sustiprina šaknį ir atkuria dalį danties masės, ant kurios tvirtinamas naujas cirkonio vainikėlis.

      Atsakyti
    • lina

      Laba diena , noriu sužinoti kiek kainuotų dantų apvilkimas cirkonio keramika-23, 24 nera, 25,26
      Ačiū

      Atsakyti
    • Kristina

      Sveiki,norejau jusu paklausti,mano priekiniai dantys truputi atsikise i prieki,ar imanoma butu juos nuslifuoti ir apmauti keramika?Jeigu taip,kiek kainuotu visu priekiniu dantu apmovimas keramika?aciu

      Atsakyti
    • Lina, vieno danties cirkonio keramikos karūnėlė 260eurų + jeigu reikia sugydyti kanalus 50-100eurų vienas kanalas + 100 eurų jeigu būtų reikalinga sutvirtinti šaknį stiklo pluošto kaiščiu.

      Atsakyti
    • Kristina, taip įmanoma, tačiau reikia įvertinti šių dantų atsikišimą, Formos koregavimui nauja karūnėle yra ribos

      Atsakyti
    • Egle

      Sveiki, noreciau visus dantis apvilkti cirkonio keramika, dantis su daug blombu, kiek kainuotu? Ir per kiek laiko tai imanoma padaryti ?

      Atsakyti
    • Egle, laikas labai priklausys nuo dantų esamos situacijos. Pieš dantų apvilkimą turės būti sugydyti visi dantų kanalai, taigi nežinome kiek reikės sugydyti kanalų.
      Orentacinis laikas po kanalų sugydymo:
      2-3 vizitai dantų paruošimui (apie savaitė)
      Apie 10 dienų cirkonio keramikos karūnėlių gamyba.
      2-3 vizitai karūnėlių uždėjimas. (apie savaitė)

      Orentacinė kaina: Cirkonio keramikos karūnėlė 260eurų + jeigu reikalinga sugydyti danties kanalus 50-100eurų už kanalą + jeigu reikia dantį sutvirtitni 100 eurų stiklo pluošto kaištis (minėjote jog dantys daug prombuoti tai gali būti reikainga) + apie 30 eurų laikina karūnėlė

      Atsakyti
    • Toma

      Laba diena, ar galima apvilkti kaip ir sveikus dantis? Pas mane trys priekiniai (12,11,21) dantys yra lygūs, gražūs, bet plombuoti. Pombos kas kažkiek laiko keičiu, nes nuvalgau arba atšoka ir šeip greičiau tarpudantys pagelsta kur plomba eina.. Tai galvoju, kad pasibaiktų mano kančios apsivilkti tuos dantis. Ar taip būtų galima?

      Atsakyti
      • Toma, taip galima. Tik iki apvilkimo gali tekti sugydyti šaknų kanalus, kad vėliau nekeltų problemų.

        Atsakyti
    • Monis

      Sveiki. Turiu viena israuta dantuka.Matosi Kai sypsausi. Kokios butu kainos ji istatyti. Ka patartumet Ar geriau apvilkti
      Dantukus? Ir kiek laiko viskas
      Uztruktu?

      Atsakyti
      • Vieno danties atstatymui geriausia yra implantas, nes priešingai nei atliekant apvilkimą tilteliu nėra šlifuojami gretimi dantys. Iki galutinio rezultato truks apie 4 mėnesius. Šiam periodui galima padaryti laikiną.

        Atsakyti
    • Saule

      Sveiki, turiu viena danties implanta, jis labai issiskiria nuo kitu dantu. Salia vienas dantis pajuodes (nors jis plombuotas), ar apskritai imanoma kazka su juo padaryti ar lieka tik danties apvilkimas? (tuo paciu idomu ir del keliu salia esanciu priekyje dantu, kurie plombuoti ir pagelte. nes pats danties apvilkimas ne pigi procedura, tad gal but imanoma kazka padaryti su ta pajuodusia plomba. aciu

      Atsakyti
    • Viktorija

      Sveiki, pas mane priekiniai du viršuje ir vienas apačioje patrupeja, ką patartumete? Jie nėra gendantys, bet patrupeja

      Atsakyti
    • Agne

      Nusprendžiau dėti karūnėles ant 4 priekinų dantų (karūnėles patarė gydytoja, dėl to, kad buvo didžiulės plombos ir iš vidinės pusės, dėl to sakė, laminatės nėra geras variantas).
      Emax karūnėlės jau padarytos, šlifuojant dantis 2 pradėjo skaudėt, dabar vyksta kanalų gydymas,
      jau 2 kartą uždėjo vaistus ir plombuos. Klausimas kada gali dėti karūnėles?
      Gydytoja sakė, reikia laukti bent 4 mėnesius, pasidaryti nuotrauką ir tk tada cementuoti,
      jau ilgokai vaikštau su laikinais, jie labai gelsta, atrodo tikrai baisiai,
      o taip norisi kuo greičiau turėti gražius.. Išeitis klijuoti juos laikinai, ar geriau nerizikuoti ?
      Būtų įdomi jūsų nuomonė.
      Ačiū

      Atsakyti
      • Inga

        Sveiki, krūminis dantis užblombuotas, sutvarkyti kanalai, tačiau gydytoja rekomenduoja jį apvilkti. Ar verta?

        Atsakyti
    • Marius

      Laba diena,

      Būnant užsienyje ištrupėjo viršutinis kūminis dantis, liko tik aštrios atplaišos. Dar sugedo apatinis krūminis dantis (visas stipriai patamsėjo ir ketvirtadalis danties ištrupėjo. Koks būtų abiejų dantų gydymas ir kiek tai galėtų kainuoti?

      Atsakyti
    • Jolanta

      Laba, noriu paklausti kiek kainuotų metalo keramikos vainikėlis. Neseniai man iškrito aukso vainikėlis, darytas maždaug prieš 20metų, ar dar reiktų papildomai kažką paruošti prieš velkant. O kitas dantukas sutvarkytas oilnumoj tik likę apvilkti metalo keramika, kiek gali kainuoti? Ačiū.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Danties apvilkimas cirkonio keramika

Jūsų informacija:



Atšaukti