Dantenų nuleidimo operacija. Dantenų plastika.

Home / Forumai / Klausimai / Dantenų nuleidimo operacija. Dantenų plastika.

  • Autorius
    Įrašai
    • Ema

      Sveiki. Kiek kainuotų protezavimas cirkonio keramika ant implantų? Implantuoti 14,15,16,24,26 dantys. Savi viršutiniam žandikaulyje 13,12,11,21,22,23.Imlantuota kitoje klinikoje. Kokia Jūsų nuomonė apie dantenų nuleidimo operaciją prieš protezavimą? Dėkoju.

      Atsakyti
    • Laba diena Ema,
      Ar galime ir kiek kainuotų būtų galima pasakyti jeigu jūs pasakytumėte kokio gamintojo implantai jums yra įsriegti. Dėl dantenų, nevisai aišku apie kokią procedūrą kalbate. Paprastai „dantenų nuleidimu” vadinama procedūra po kurios dantys pailgėja, tai yra pašalinama dantenų dalis. Tačiau kadangi kalbate apie viršutinio žandikaulio protezavimą, tai tuomet „dantenų nuleidimu” vadinate procedūrą po kurios dantenos taptų ilgesnės ir uždengtų apsinuoginiusius dantis?
      Antruoju atveju kai reikalinga uždengti dantukus ši procedūra galima, tačiau rezultatas labai ribotas ir per laiką dantenos gali grįžti į pradinę padėtį. Dantenos plonu sluoksniu dengia kaulinį audinį, jeigu kaulas yra sunykęs paskui jį slenkasi ir dantenos.
      Jeigu visgi kalbate apie dantenų dalies pašalinimą (nuleidimą) pačių dantų vizualinį prailginimą, tuomet šio procedūros gaimybės ir rezultatai ženkliai geresni nei lyginant prieš tai aprašytą atvejį.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Dantenų nuleidimo operacija. Dantenų plastika.

Jūsų informacija:



Atšaukti