Breketai

Home / Forumai / Klausimai / Breketai

  • Autorius
    Įrašai
    • Indre

      Laba diena,
      Mane labai domina vienas klausimas dėl breketų. Buvau pas du specialistus ir abu pasakė skirtingai. Vienas jų tvirtina, jog aš galiu susidėti bet kokius breketus (kad ir paprastus metalinius), o kitas sako, jog tiktai beligatūrinius DAMON. Antrasis savo siūlymą grindžia tuo, jog pas mane yra 2 negyvi krūminiai dantys ir dar be viso šito sąkandis gilus ir kryžminis (krūminiai dantys kiek sukritę į vidų), todėl paprasti breketai šių defektų neištaisys. Ar tai tiesa? Beje, man virš 30.

      Atsakyti
    • Indre, esu burnos chirurgas, bet ne ortodontas, todėl kas liečia dantų tiesinimą galiu atsakyti tik bendrus klausimus. Jūs jau buvote pas du specialistus ortodontus, jie matė situaciją gyvai. Pasutikėkite tuo gydytoju kuris turi daugiau patirties.

      Atsakyti
    • sandra

      Sveiki.virsutineme žandikauli juda dantis dantiste sake kad tai pieninis dantis o uzuomazgos nera ar butu galima issitraukti ir su brikeleis sustumti kad nesimatytu kad nera danties .implantu kazkaip nesinori

      Atsakyti
    • Sandra, tai nėra teisinga anatomiškai. Kiekvienas dantis turi savo vietą ir turi atramą priešingame žandikaulyje. Situaciją gyvai turėtų pamatyti gydytojas ortodontas.

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

Breketai

Jūsų informacija:



Atšaukti