All-on-4 implantacija

Home / Forumai / Klausimai / All-on-4 implantacija

  • Autorius
    Įrašai
    • Lilia

      Labadiena,

      Norejau pasiteirauti apie All-on-4 implantacija, su Nobelbiocare implantais ir ar Jus atliekat tai?
      Renku visa informacija apie tai,ir gal galite issakyti savo nuomone apie tai.

      Su Pagarba.
      Email: pijota@live.com

      Atsakyti
    • Laba diena Lilia,
      Pagrindinė all-on-4 koncepcija yra „dantys per valandą”. Teoriškai implantai ir protezavimas ant jų atliekamas vieno vizito metu. Prieš tai jūs būnate pasidarė kompiuterinę tomografiją pagal kurią jau būna iš anksto pagamintas protezas tvirtinimui ant implantų.
      Tačiau toli gražu ne kiekvienam pacientui tinka šis metodas.

      Aš prieštaringai vertinu šį metodą, jei domėsitės toliau sutiksite ir daugiau odontologų pasisakančių prieš all-on-4.
      1. 4 implantų vieno žandikaulio protezui laikyti yra mažai. Implantams tenka didelė apkrova, bėgant laikui yra didesnė tikimybė problemoms. Rekomenduojama 6 implantai.
      2. Iš karto po implantacijos uždetas protezas padidina riziką implantų atmetimui, nes dar implantui nesugijus su kaulu jam duodamas krūvis.
      Manau jeigu žmogus kažkiek metų gyveno neturėdamas dantų naudonat protezus, tai tikrai ras dar 3 mėnesius laiko tiems implantams prigyti ir tik tada atlikti protezavimą įsitikinus jog jie tvarkingai prigijo.
      Apibendrinant, manau jog all-on-4 nėra saugus metodas, aš jo nepraktikuoju, tačiau rinktis jums.

      Atsakyti
    • Jelena

      Laba diena, norejau pasiteirauti, kuo galima pakeisti dantu implantavimo operacija, ar yra kokios alternatyvos. Kadangi dantu implantavimas yra tikrai gan brangi procedura ir ilgai trunkanti, ir toli grazu ne kiekvienas gali sau ja leist.Bet zinoma ir nekalbu apie paprastus protezus :D.Zmogus likes praktiskai be dantu.
      Is anksto aciu 🙂

      Atsakyti
    • Jelena, dėja, dantų protezas negali kabėti ore, jis turi turėti tvirtas atramas nes skirtas atlikti ne tik estetinę funkciją, bet ir atlaikyti didelius maisto kramtymo krūvius. Kuomet žandukaulyje prarandami visi dantys lieka du variantai: 1 klasikiniai išimami protezai. 2 implantai kurie atlieka atramos funkciją protezui.

      Atsakyti
    • Vilius

      Skaiciau jusu atsiliepimus, kad jus nepraktikuojate all-on-4, bet tikiuosi patarimo.
      Mano mama 30 pasikeite visus dantis tevui 60 ir taiso kas metus bent po kelis.. Zinau, kad genai prasti ir as pats 34 metu jau tik su 6 sveikesniais dantim, o like 10 nuosavu ant ribos. Todel esu pasiryzes pagaliau tureti grazia sypsena ir all-on-4 tik bandau suprasi kiek man visa tai kainuotu. Kaip jau isitikinau frumuose reikia i zandikauli bent 6 implantu, o geriu ir visi 8. Tai jei implantas 500 x 8 = 4000 vienas zandikaulis. O pats protezas kiek kainuoja ?

      Atsakyti
      • Viliau, mes praktikuojame all-on-4 tik rezulatą pasiekiame ne per dieną, o per kelis mėnesius leidžiant implantams pirma prigyti, o tik tada juos juos apkrauti. 4 implantai vienam žandikauliui yra ekonominis variantas, jeigu finansai leidžia rekomenduotina 6 implantai. Protezą rekomenduojame PEEK pagrindu, jo kaina 3200eurų + atramos 4x70eurų

        Atsakyti
    • Viktorija

      Sveiki. Norėjau paklausti, jeigu jūs siūlote palaukti kol all on 4 implantai prigytų tuos kelis mėnesius. Kokia alternatyvą pasiūlytumėt bedančiui žmogui tuos mėsius laukti tų dantukų? Ar galimas kažkoks variantas vien dėl etetinios vaizdo? Kad būtų žmogus kaip ir su dantimis,bet ir neapkrauti implantų, kad jie sugytų gerai?

      Atsakyti
    • Veronika

      Gerb. Gydytojau,
      skaitau komentarus, bet vis tiek nesusiskaičiuoju 😉
      Mano situacija tokia: reikia išrauti visus dantis ir implantuoti abu žandikaulius. Domina All-on, bet, kaip Jūs patariate, ne ant 4-rių, o ant 6-ių implantų su 12-ka cirkoninių dantukų.
      Kiek tai kainuotų?
      Dėkoju už atsakymą.

      Atsakyti
    • Milda

      Laba diena.Noreciau paklausti koks pigiausias implantavimo variantas bedanciam apatiniam zandikauliui kai kaulo likutis maziau nei 12mm

      Atsakyti
    • Laima

      Sveiki.Vyrui yra išmušti 3 priekiniai dantys ir 2 laikosi,bet kliba apačioje.Bendrai dantys yra sveiki,dideli,stiprūs,bet jau paveikti paradontozės,pasiklaipę,smegenys lyg atsitraukę aukštyn.
      Patarkite,kaip galima greičiausiai padėti,nors kokius laikinus protezus pagaminti ir ką toliau daryti,kiek visą tai kainuos iki normalios išvaizdos.
      Pagarbiai
      Laima

      Atsakyti
Parašykite atsakymą į:

All-on-4 implantacija

Jūsų informacija:



Atšaukti